• Gebelik
  • 19-20-21. Haftalık anneler nasılsınız :) nasıl geçiyor günler :)

Merhaba,
19+3ten sevgiler hepinize:)
Şu an karnım 6-7 aylık gibi görünse de aslında daha çok küçüğüz :)
Önceki hamileliğimde de böyle olmuştu artık sorun etmiyorum :)
Mide yanma sorunları başladı özellikle gece yatarken başlıyor sabaha kadar :(
Gaz sorunu hala devam ediyor bir şey yesem de yemesem de o gaz hep var ve karnımın şişkinliğinin bir sebebi de sanırım bu :(
İlk trimesterda ekşi ve tuzlu şeyler aşerirken şimdi tatlıya karşı bir düşkünlüğüm var özellikle çikolata ve meyve 🍉 🍈 🍇 😋
Sürekli açım ama ne yiyeceğimi de bilmiyorum değişik bir açlık şekli :)
Şimdiye kadar 5 kilo aldım çok abartılı bir kilo olduğunu düşünmüyorum ama yine de frenlemek de doğayla var 😇
Bu arada 1 numaram kızdı 2 numarayı da erkek bekliyorum ve açıkçası biraz korkuyorum nasıl üstesinden gelicem diye sanki işk defa anne olacakmışım gibi gergin hissediyorum 😝
İlk doğumum acil sezaryendi yine sezaryen istiyorum ama son ana kadar o ağrıları da çekmek istiyorum çünkü bu şekilde sütüm daha iyi gelmişti ve toparlanmam daha iyi olmuştu ama yine de kısmet Allah bilir belki de ansızın gelip süpriz de yapabilir küçük adam 💙
Sizlerin nasıl geçiyor neler deneyimliyorsunuz?
Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?
İlk bebeğiniz mi? Eğer ilk değilse önceki bebeğinizin cinsiyeti neydi? (özellikle erkek annelerine soruyorum tecrübe açısından 🥲)

Hepinize sağlıklı bir hamilelikle ve doğum diliyorum 🌷

Merhaba bende 19+3 ilk gebeliğim ve kız hareketlerini hissediyor musunuz ben hissedemiyorum daha tam normal mi bu

Hync1 19+5 iz bazen hissediyor gibi oluyorum ama ondan bile emin değilim o mu değil mi diye ☺️

Ahsen-Hamza Biz de 19+2 günlüğüz şuan, ikinci gebeliğim ilki kız, şimdi erkek, bende çok kaygılıyım kızdan sonra erkek annesi olmak duygu ve düşüncelerini anlayamamaktan birazz, ve ben 15inci haftadan beri hissediyorum hareketlerini ama şu iki gündür biraz az hissediyorum önceden daha sık’tı hareketleri, karnım da çıkmadı henüz çok çıksın istiyorum ama yok 😂 sabah kalktığımda hep baya bir sert ve yusyuvarlak oluyor ama sonra geçiyor sebebini bilmiyorum 😂 sabahları bulantım var hâlâ bir şey yediğimde hemen geçiyor ama gün içinde de acıkınca oluyor sadece, inşallah sağlıcakla zamanında kucağımıza alırız hepimiz 🙏❤️ bu arada isim düşünüyor musunuz, biz o kadar kararsızız ki eşimin söylediğine ben yok diyorum benim söylediklerime de o yok diyor 😂😂 Aren, Atlas, Miraç arasında gidiyorum

21+2 ve midem bişi yesem de yemesem de midem yanıyor eksiyor herşey oluyor

Ahsen-Hamza merhaba bende 19 haftalığım bugün uyandığım zaman göbeğim yoktu ve göğüs hassasiyetim çok azaldı biraz korkuyorum daha hareketlerini de hissetmiyorum deneyimleyen oldu mu böyle bir durumu ?

Ahsen-Hamza 3. Gebeliğim bunda aşırı mide şişkinliği yaşıyorun bebek midemden büyüyo muş gibi resmen ilk çocuğum erkek inanılmsz uslu laftan anlardı hep hiç bi sıkıntı yaşatmadı ikinci kız tam bi cadaloz 😂😂 benim için kız çocuk büyütmek daha zor bu yüzden 3. Erkek umarım abisine benzer diye dua ediyorum

Hync1 evet hissediyorum ama çok net değil ara sıra karıncalanma gibi:) hiç endişe etmeyin ilk gebelikte 22. Haftaya kadar normal hissetmemek🌷

Fatmaglperi Miraç güzelmiş 💙 biz daha ilk kızımın hamileliğimde eğer erkek olursa Hamza olsun diyorduk şimdiye kısmetmiş Hamza da karar kıldık 🙃

Zeeyyss benim çoğu zaman dediğiniz gibi çünkü vücut hamileliğe uyum sağlıyor demek bu 💛 sabahları hemen bizim gibi uyanamadıkları için hareket hissetmemek de normal ama kahvaltıdan sonra özellikle kahve içersem çok hareketleniyor 😇

132025 ya afedersin de hani şu pipi işi biraz beni ürkütüyor 🥲 nasıl altını alıcam nasıl sünnet olacak bilmiyorum 😌

Ahsen-Hamza erkek altı temizlemek daha kolay bence ilk oğlumu 3 aylıkken sünnet ettirmiştim bunuda hemen ettiricem çok çabuk iyileşiyo