eecceeemmmm 21 haftalığım siz🤗
Detaylı ultrason heyecanı🥰
Nergis281018 ben de aynı durumdayım hem çok heyecanlıyım hem de çok korkuyorum
Gg5348 yarın biz de gideceğiz inşallah güzel haberler almak nasip olur hepimize ⚘️
Gg5348 çikolata ye , kahve ic doktoru beklerken kapisinda azicik yuru bebisin heryerini gosterir insallah kalbimi ferah tut 🌼
birkimseee amin inşallah 🙏🏻
Gg5348 bugün birine sordum 4500 dedi para önemli değil ama bişi dese zaten takıntılıyim bişi yoksa bile dertten üzüntüden ağlamaktan çocuğa bişi olur valla
Nergis281018 ayy ben de aşırı şiddetli anksiyetem var bide kendim de fizyoterapistim çok bilmek o kadar kötü ki aklına her şey geliyor insanın ikili teste falan bile cesaret edemeden direk fetal dna yaptırdım ki ya beni korkuturlarsa diye şükür o temiz geldi inşallah bu da güzel geçer 🙏🏻
Detaylı ultrason heyecanı hepimizde var kızlar Gaziantep te gidicem ama doktor önerisi istiyorum detaylı ultrason için yardımcı olur musunuz kaçıncı haftada gitmeliyim en doğru hafta
Gg5348 ben şimdiye kadar hiçbirini yaptırmadım şimdi down sendromu deseler yada başka bişi tedavisi yok niye o testleri yapıp bebeğimi.kendkmle uzim Allah’tan ne gelirse amenna diyorum