Taşınmaaaa
Burcu-2634 kıyafetler fln zaten hurclarda ya bayramdan sonra taşınıcam neyi koysam kutulara o lazım oluyor artık kutuları indir kaldır gına geldi şimdide al kaldı kendimi yormim diye temizlige başladım halılarımı yıkadım konsolumu boşaltım kullanmadığım pikeleri kartona koydum vs ama digerleri hep kaldı lazım olur belki diye sıkıldım artık bi taşınsam kurtulurdum 1 yıldır bitiremediler evi
Booksandcats teşekkür ederim cok heyecanlıyım 1 yıldır hep 2 ay sonra bitecek dediler bitmedi ama şimdi pazartesi anahtarınızı gelin alın dediler icin icime sıgmıyor cogunu yeni aldım zaten pek bu evden eşya götürmicem tabak bardak pikeler ıvır zıvır sürekli paketliyorjm neyi paketlesem lazım oluyor sıkıldım artık iyiki kutuların üstüne yazdım neyin nerede olduğunu dizinde dediginiz gibi cok zor olurdu yazmasam o kargaşada şu nerde bu nerde olmaz en azından dye düşünüyorum
2727dfne ben 2 bardak 2 çatal 2 tabak küçük 2 tane de tenceremi bıraktım mutfak eşyası olarak ama ben toplanınca 4 gün içinde taşınacaktım diye böyle birşey yaptım sizin daha bayram sonrasıymış. Hem 7 aylık hamileydim hem covit olmuştum eşya toplarken ve kimsem yoktu yardıma gelen kaynanamlar 2 bina yanımda otururdu ama gene de covit iyileşince de gelmedi en son 1 gün kaldı taşınmama geldiler mutfak leğenlerinin olduğu kutudan banyo eşyaları çıkmıştı keşke gelmeselerdi dedim
2727dfne firmayla anlaşmıştık a dan z ye toplayıp getirmişlerdi. Firmayı bulana kadar bende kendimce bir kaç eşya kolilemiştim üstüne içindekileri yazmıştım
plajterligi oh mis gibi ama onlar com pahalı şimdi ya
2727dfne geçen yaz Ankaradan İstanbul’a doğduğum eve geri taşındık, taşınma tarihinden önce 27 bine anlaşmıştık biz anlaştıktan bi hafta sonra fiyatlar çok yükseldi bizi zararına taşımış oldular, önceden anlaşmak baya kârlı olmuştu şu an arka sokağa taşımak için bile 20-25 arası istiyorlar
2727dfne kolay gelsin şimdiden 🫠
plajterligi evet bizimki 1. Kattan giriş kat gidecegi icin eşimle arkadaşları taşıyacaklar bi nakliye arabası parası vericez ona bine 5 bin diyolar
Burcu-2634 keşke hemen taşınsam bende oyle yaparım ama malesef tek mutfak bide gunluk kıyafetlerimiz kalsın diye düşünyorum bakalım dun baya bi koliledim 😀
2727dfne zor iş taşımak Allah yardımcın olsun valla
Burcu-2634 sagol canım 1 yıldır bu zamanı bekliyordum cok mutluyum ama yorucu 🤣