• Gebelik
  • 25 haftalık Hamileler Nasılsınız Kızlar Sohbet Edelim 🥹👼🏻

İyiz canım yavaş yavaş ağırlaştığımı hissedıyorum desem erken mı olur🙄

25+4 olduk dün kontrolümüz vardı bebişim 2 hafta önden gidiyormuş 🙈🫠

Koalams Bizde 24+6 yız bu haftaya kadar hamile gibi hissetmiyordum çok aktiftim birden ağırlaştım artık çok çabuk yoruluyorum ayakta biraz dursam yürüsem hemen belim ağrıyor. Ben tek mi böyleyim acaba sizde durumlar nasıl

Dilek_04 bende öyleyim bi baskı var içimde şişkinlik oluyor o da nefes darlığı yapıyor 😫

As12344 bence erken değil 6 ay bitiyor 7. Aya giriyoruz artık bence normal alışmamız için sanırım bende ağırlaştım artık yavaş yavaş şişkinlik oluyor nefes darlığı yapıyor 😩🤷🏻‍♀️

Koalams yarın 25.haftaya giriyorum bende iyi gidiyor şu anlık şükür sıkıntı yok arada sabah bulantıları oluyor ama hemen geçiyor şükür bi de ayakta fazla kalınca bel ağrım oluyor

Koalams sukur ya kabizlik var su sira sadece. Demire yeni basladik ondan sanirim. Sabah lavman yaptim o derece kötüydüm. Neyse bebisler iyi olsun da onemli degil

Koalams ilk zamanlarda ki o uyku hali geri geldi sürekli yatmak istiyorum bi de yanlarım çok ağrıyor Karnım aşırı büyüdü şu 2 hafta içinde geçen gün kontrolde baş aşağıydı bebiş çok erken sanki gibi geldi bana varis problemim baş gösterdi maalesef riskli gebelik dedi detaylıda dr sadece bebek değil sende tehlikedesin dedi kalbini durdurup alınmasını önerdi kabul etmedim hastane hastane dolaştım allah razı olsun bi dr her hafta geliceksen beb seni takip edeyim yaşam sınırını geçince canlı doğum yaptıralım dedi bunlar dışında sorun yok(daha ne olabilir) hepimiz sağlıcakla alalım bebeişlerimizi kucağımıza

Hulya-003 neden baş aşağı diye mi riskli hiç birşey olmaz Allahın izniyle hakkınızda hayırlısı olsun 🙏🏻

Koalams yarın 26.haftama giriyorum sıcaktan bunalmam dışında sorun yok çok bunalıyorum