Kızlar detaylı ultrasona nerde girdiniz fiyatlar uçmuş 4.200 tl dediler gittiğim yerde 😫

Zmom memnun musunuz gittiğiniz hastaneden mi doktor başka bir hastanede mi girdiniz?

• Zmom bunu yanıtladı.

M1990 takip edildiğiniz hastane mi yoksa özel olarak mı buldunuz doktoru?

Zmom memnun kaldınız mı 3 haziranda benimde randevum var. Biraz detay verir misiniz ne kadar sürdü renkli fotoğraf verdi mi

• Zmom bunu yanıtladı.

Momtsy yok kendi özel kliniği ve çokkk tatlı bir doktor

Zmom bende özel hastaneye gidiyorum 4.200 tl fiyat verdi olmadı dışarda çektireyim bir sorun olmaz sanırım zaten

• Zmom bunu yanıtladı.

Gmom kesinlikle çok memnun kaldım 1 saat sürdü en ince detayına kadar bakıp size bilgi veriyor. Bebeğin pozisyonuna göre hareket ediyor dönmesini bekliyor sağ sol hareketlerle size yol gösteriyor benim bebeğim uyuyordu sonlara doğru dönderdik. Çok tatlı bir doktor sürekli konuşuyor bilgi veriyor. Son olarak 1 adet net yüz fotoğrafı veriyor diğerlerini mail yoluyla iletiyor dosya olarak hazırlayıp size teslim ediyor. Eşim bile doktoru çok beğendi çok bilgiliydi tekrar olsa yine ona giderdim. İnşallah sizinde güzel geçer🌼

Momtsy hayır olmaz bir diğer doktor kontrolüne elinizdeki dosyalarla gidip gösterirsiniz.

Zmom çok teşekkür ederim inşallah 🙏🏻🥰

Momtsy henüz yaptirmadim ama Biruni 3 bin TL dedi Sefaköy Medipol 4500 fiyat verdi yaklaşık 1 ay önce

Momtsy özel olarak buldum perinatoloji uzmanı serdar kaya doktorun ismi

M1990 merhaba bende bahçelievler medipolde gidiyorum doktora kendi doktorunuzmu yaptı yoksa başka doktormu yapıyor detayliyi merak ettim 😊

Semrat merhabalar kendi doktorum Gaziosmanpaşada detaylıyı baska doktor yaptı memnun da kaldım açıkçası

Semrat peki siz o hastaneden memnun musunz baya temiz görünüyordu doktorunuz nasl bende doğum için orayı düşünüyorum

M1990 evet memnunum doktorum derya kanza gül gayet iyi tatlı bir doktor 😊 daha önce kizimdada derya kanza gül doktorumdu