RBurcu Kızlar bugün şeker yüklemesi yaptirdim gebelik şekeri çıktı Açlık 70 İlk birinci saat 159 İkinci saat 173 çıktı Endokrinolojiye yönlendirdi doktorum Çok korkuyorum açıkçası. Doğumdan sonra şeker devam ediyor mu bilginiz var mı 🌼
Bsrmhmt RBurcu Öncelikle sağlıklı sıhhatlice alın yavrunuzu kucağınıza benim 2. Gebeliğim ilkinde sadece şeker ölçümü ve diyet yapardım bu gebeliğimde şeker çok yüksek çıktı diyet yapıyorum ve insülin kullanıyorum artık son 4 haftam kaldı sabırla geçmesini bekliyorum diyetinize dikkat ettiğiniz sürece bir sıkıntı yaşamazsınız zaten doğumdan sonra geçiyor ♥️🌺
Edaa3595 RBurcu iki gebeliğimde de şekerim vardı korkmayın diyetinize dikkat edin doktorun dediklerini uygulayın doğumdan sonra şeker vs kalmadı bende şükür sizde listeye uyun huzurla geçirin gebeliğinizi inşallah
isil-ay RBurcu benımde 75 g olcak benım tekil gebelik kilolu hamıle kaldım az kılo aldım ama cok oncesı ınsulın dırencım vardı atıyorum 24.9 sınırsa benım 27 cıkıyordu ınsulın
RBurcu isil-ay 75 için üç kez kan alıyorlar biri açken onun hamileler için sınırı 90 İçtikten bir saat sonra kan veriliyor onun sınırı 140 Bir saat sonra tekrar kan veriliyor onun da sınırı 120 olmaliymis
RBurcu Ben zayıftim hamile olduğumda Geçen ay sulari fazla dedi bu ay daha da artmış şeker yüklemesini yapalım dedi 23. haftadayim ben zayıf kadınlarda görülebilir demisti şeker Öncesinde bir hastalığım yoktu doğumdan sonra devam eder mi merak ediyorum
isil-ay RBurcu umarım sağlıkla kucagınıza alırsınız devam etmıyor dıye bılıyorum gorumcemın seker testı yapılmadı ve son haftalara kadar bılınmıyordu malesef doktoru bılgı vermemıs seker testi ıcın oda zayıftı bebıs 5.700 dogdu suan ıkısındede bı sıkıntı yok 6 yasında oldu kızı gorumcemde yıne cok zayıf :) güzel düşünün allahın izniyle bişey olmaz
RBurcu isil-ay inşallah 🙏 çok teşekkür ederim bugün öğrendiğim için galiba duygu yoğunluğu yaşıyorum Hemen diyetisyenle görüştürdü doktorum liste verdi açıkladı her şeyi diyetisyen ama endokrinolojiye gitmem gerekiyormus
Aysii9898 isil-ay gebelik şekeri tehlikeli görümcenizde birşey oluşmamış olabilir ama başkalarında olma ihtimali çok yüksek herkes yükleme yaptırmalı
isil-ay Aysii9898 Öncesinde bir hastalığım yoktu doğumdan sonra devam eder mi merak ediyorum —- sorusuna cevap verdım ben. Gebelik şekeri tehlikeli değildir yada yükleme yapılmamalı dememişim zaten okursanız cuma da ben yaptırıyorum. karşılaştıgım örneği söyledim tabiki benim yorumumla hareket etmeyıp doktora yada bılene danısacaktır :D