Bi yandan kızım yalnız kalmasın istiyorum bi yandan korkuyorum dondurmuş olduğumuz embriyolar var merkezimiz 3 sens dondurma hakkınız var sonra imha yada transfer ettirmek gerekiyor dedi ne yapacağım bilmiyorum
İkinci çocuğu yapmaya korkuyorum
ipekleumut 3 senenin dolmasına azmı kaldı
ipekleumut bende çok korktum 6 sene bekledim kızım 6 yaşına geldi hiç aklımda yoktu hiç istemiyordum sonra kızım her okula gidenin kardeşini görünce başladı benim niye kardeşim yok demeye baktım dışarıya ve başka insanlara çok düşkün olmaya başladı sanki sevgi açlığı yaşıyor gibi bir anda kararım değişti şu an hamileyim 7 aylığım Allaha şükürler olsun hamdolsun kızım hala diyor inanamıyorum biz 4 kişilik aile olacaz diyor her gün kardeşini bekliyor çok güzel bir duygu bence yaşı iyiyse beklemeyin korkmayın tek kalmasın
Alyadefne yaa maşallah size sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰 kızım henüz 1 yaşında embriyolarımız 2022 de donduruldu 3 sene hakkınız var denildi ikinciyi yaparsam kızıma haksızlık olacak hissi oluyor
Lenay223 2022 de dondurduk kızım 1 yaşında 😔🌸
ipekleumut 15 aylık kızım var. İkinci hamileliğimi yaşıyorum. Elbet zorlukları olur ama evlat herşeye değer diyorum. Tabii yine sizin kendi kararınızı saygı duyarım. Bu konuda eş destek çok önemli . Benim eşim ve ailem çok destek oluyorlar Allah razı olsun. Herşey gönlünüzce olsun inşallah 🩷
Bigsecret3 aminn inşallah eşim çok istiyor bakım konusunda çok destek oluyor geceleri kalkıyor emzirdiğim halde ilgilenmeye çalışıyor emzir ver ben uyutayım diyor ama kızıma haksızlık olur hissi var bende de
ipekleumut hiç haksızlık olmaz öyle düşünmeyin ne güzel beraber büyürler normal yolla olsa tabiki bekleyin derim ama durumunuz farklı iyi düşünün 🌸
Lenay223 normalden mi denesem direk transfer mi yaptırsam çok kararsızım 🙈
- Düzenlendi
Bende tüp bebek annesiyim normalde 3 sene sonra tekrar çocuk düşünüyordum doğduğunda kızım 4 yaşında olcakti lakin evdeki hesap çarşıya uymadı ben bebeğim 4 aylıkken kendi kendime hamile kaldım 😂 Allah affetsin çok ağladım vicdan azabı çektim kızıma haksızlık olcak dedim derken şimdi alıştım beni etkileyen en önemli olay ultrasonda kziim kardeşini görünce heyecanlanma ya başlayıp sesler cikarmasiydi o zaman kardeş ne kadar güzel bir şey diyorsun ama ben 3 sene daha beklesem yapar mıydım bilmiyorum rahatlığa alıştıktan sonra zor isterdim şuan bile tekrar başa sarmak korkutuyor beni 😂 bence kimse tek kalmamalı bizlere bir şey olduğunda birbirlerine kol kanat olmalılar bilmiyorum bence kardeş mutlaka olmali
ipekleumut benim çok tanıdığım var birinci tüp bebek olduğu için hiç stres olmadığı için doğal yolla hamile kalan bence deneyin inşallah olur🌸
ipekleumut bnde oglumda 2 sene dusunmedim ama kardes kesinlikle harika bisey onu buyutunce 2.coxuk istedogimiz gibi oldu cok sukur simdi kizim 1 yasinda oglum 3 bucuk yasinda kardesini cok seviyor surekli onunla oynuyor tabi banada rahatlik geliyor derken 3 . Bebbis surpriz bi sekilde oldu iyikide olmus biz cok kardestik cocujlarim 3 kardes tutunurlar birbirine arkadas olurlar sevgi acligi hissetmezler
ipekleumut Doktor yazı gonderirse bakanlığa on seneye kadar uzatılıyormuş.
Hamdiyevural maşallah size ablamın da bi oğlu ardından iki kızı oldu sizin cinsiyet bellimi sağlıkla inşallah gelsin
Dns yaaa bu bilgi için çok teşekkür ederim peki donmuş embriyo transferi iyi değil tutmaz fln diyorlar bilginiz varmı
Lenay223 ya açıkçası normalden gebeliklerim oldu ama düşük oldu o yüzden tüp bebek yaptırdık denesem mi acaba bilemedim inşallah kolay geçiririz kızıma bi arkadaş kardeş olur çocuk defteri böylelikle kapanır 🙈
Hamdiyevural oğlunuz kızınız kaç doğumlu 🙈🥰 şimdi ki bebek ne zaman doğacak
ipekleumut sağlıkla gelsin inşallah ikincisi erkek olcakmıs gibi hissettim nedense banada haber edin 🥰
ipekleumut eğer düşünüyorsanız kardeşi olmasını imha edilmeden transfer ettirin 2020 yılında 2 embriyo dondurdum şuan oğlum üç yaşında bu ayın 4 de transfer işlemini yaptırdım 5 haftalık hamileyim, ve inanın bütün tedaviye baştan başlamak hem maliyetli hemde yorucu