Detaylı dan çıkan annelerin içini rahatlatmak istiyorum ultrasonda başlarda hicbisey yokken detaylı da çocuğun baş gelişimi geriden, böbrek büyüklükleri farklı, kalpteki damar yönü farklı dendi ve sıvı istendi Ankara’ya kadar gittik sonuç değişmedi aldırdım sıvı öncesinde eczaneden antibiyotik yazdırıyorlar ve kalçadan önce o iğneyi yapıyorlar daha sonra bebeği ultrasonda kontrol ederek ve izleyerek iğne yardımıyla şırınga ile sıvı alıyorlar işlem acısız değil ama dayanılmaz bir acı yok ( iğneden korkan biri olarak) bebek için herşeye değer bittikten sonra bebeğin kalp atışı kontrol ediliyor ve işlem ayakta cikicak şekilde bitiyor. İstersen 1 gün yatış alıyorsun ben almadım çünkü gidicek 3 saatlik yolum vardı evdeki temiz ortam ile oranın ortamını kıyaslayamadim bir kaç gün iğne yapılan yer sızlıyor bol bol dinlenip su içilmesi öneriliyor ve ilişki yasağı ilk günler doğrusunu söylemek gerekirse kalçam daha çok ağrı yapmıştı 😊 şuan 29. Haftadayız bütün sonuçlarımız temiz çıktı çok şükür bebeğin baş gelişimi düzeldi, böbrek farkı artık yok sadece kalpteki damar yön farkı var giriş çıkış yeri olması gerektiği gibi doğuma engel bir durum kalmadı sadece minyon bir bebek olacağını düşünüyoruz bana cekicek büyük ihtimalle korkmayın ona güvenin bir işlem yaptırırken de bebekle konuşun gerçekten sizi çok güzel dinliyor bunu hissediceksiniz korkunuz olduğunu biliyor ve durması gereken pozisyonda duruyor.