mrp2023 Feride_01 kimisi psikolojik diyor canım kimisi canlı transferse iğne etkilerinden normaldir diyor bende anlamadım hiç yaşayıp görücez, predictor test var evde yapmaya kıyamadığım transferden sonra 8.gün falan bi yapmayı düşünüyorum
Bir_nazenin01 Feride_01 valla ben önceki gebelikte hissetmiştim canım 1 hafta sonra çikti belirtileri
Smbemdy Anneolmakistiyorum1 ben gecen ay o akintinin oldugu gun yumurtlama gordum testle anladim . Onceki ay akintinin oldugu gunden 1gun once gormustum. Yani kesin o gun denmiyor ama degerlendirme yap mutlaka cunku yumurtlamadan 72saat oncesi iliskide hamilelik oluyor. Sprem 72 saat rahimin icinde yasayabiliyor ..
Arslan_ummu Ay kızlar bende dün pik gördüm beklemedeyiz hadi bakalım inşallah hepimiz haziranda güzel haberler aşırız 🥰
Dilekulgtt Ebruebos benimde 9 gunumm varrr merak ediyorum bende insallah guzel sonuclar aliriz adet belirtilerini yaşıyorum suan karnim bel agrim sirt agrim var 🙄
Anneolmakistiyorum1 Hepımiz hazıran da gebe kalalım ama nolur stres yapmayın prolaktın yukselıyor yani süt hormonu o yüksek olunca gebe kalınamıyor
Esrakzly Bir_nazenin01 bende pazartesi denemeye başladım her günü degerlendiricem her gun olmasada 2 gunde bir yumurtlama gunleri her gun insallah bubay nasip olur