Asyarslan60 mrp2023 hikayem çok uzun ama 😅 2 sene önce 3 femera çatlatma iğnesi gördüm olumsuz oldu maalesef, sonra 2 sene korundum 2 sene ardından bu ilk ayımız 🫣
Asyarslan60 Feride_01 https://mutluresim.com/images/2024/05/22/z2sEJZ.jp Bana da lazım havuç 😅😅şifa olsun inşallah
Anneolmakistiyorum1 Arkadaşlar ovülasyon testi kullanmadan yumurtlamaya yoğun akıntı geldıgı zaman anlayabilir miyim sizce
Smbemdy Anneolmakistiyorum1 ben gecen ay o akintinin oldugu gun yumurtlama gordum testle anladim . Onceki ay akintinin oldugu gunden 1gun once gormustum. Yani kesin o gun denmiyor ama degerlendirme yap mutlaka cunku yumurtlamadan 72saat oncesi iliskide hamilelik oluyor. Sprem 72 saat rahimin icinde yasayabiliyor ..
Feride_01 mrp2023 teşekkür ederim 😃😃 bu ay yemediğim şey kalmadı kilo bile aldım 2 kğ neyse olsunda bebeğimin canı saolsun
mrp2023 Feride_01 bende şiş hissediyorum kendimi tüp bebek iğnelerinden aynı şeyi düşünüyorum bebişim tutunsunda kilo verilir 😂
Asyarslan60 mrp2023 akşam yapayım tekrardan canım aynı saatte ona göre çatlama olursa değerlendireceğim bugün 🌸