• Gebelik
  • Merak ediyorum biz bişeyi yedik içtikten sonra bebeğe hemen geçiyor mu

beybim0 hemen geçmiyor sindirim 3 saat sürüyor diye biliyorum zaten kan yoluyla geçiyor hemen geçmesi zor

canvecanan yenilen içilen şeylere karşı hormon salgılandığı için tepki veriyorlar bence ama ona geçmesi biraz zaman alır diye düşünüyorum mesela zehirlendiğimiz zaman bişeyi hemen yedikten sonra zehirlenmiyoruz sindirdikten sonra zehirleniyoruz hastanelik oluyoruz😅bence tabiki doğrusu nedir bilemem mantıken böyle olur diye düşünüyorum🙂

beybim0 hemen geçiyor hemeeenn 😁 3 gün önce kontroldeydim, hoca detaylı ultrason yapacaktı, bizimki yattı kalkmak bilmedi, doktorum hemen çikolata vereyim sana dedi, sadece 1 ısırık aldım ve yuttum, ultrasonu karnıma koyduğu an takla atmaya başladı, gülmekten öldürdü bizi 😂 eşim diyo şaha kalktı bizimki 🤣 doktoruma sordum hocam nasıl bu kadar hızlı etki eder, daha yeni yuttum boğazımdan mideme inmemiştir belkide dedim 🤣 oda dedi dil altından emilim oluyor, o yüzden çikolata hızlı iletiliyor dedi 😂 genelde çocuk hareket etsin diyede çikolata, kahve ve su öneriyoruz dedi 😁😁

beybim0 ban doktor yarım saat sonra bebeğe geçer demişti kan olarak alıryor yediklerimizi bilimsel olarak kanıtlanmış kan olarak alırıyor ama tat alıyorlarmış allahın mucizesi