Kızlar gerçekten bu hafta çok başlık açtım ama şikayetlerim bitmiyor kabizlik geçti şimdide son 2 3 gündür aşırı derecede idrara çıkar oldum önceden de böyleydi ama bu çok fazla gece 4 kez kalkıyorum su içiyorum hemen idrarim geliyor yapıyorum tam çıkıyorum yine geliyor ic camasiri değiştirmekten bıktım sanki kaçırıyorum gibi de hissediyorum 14+4 günlük su an normal mi bu durum
14 haftalik gunde 20 kez tuvalete çıkıyorum.
Bende şurda durayım
kardelen54 enfeksiyon değerlerinize baktırın eğer bişey çıkmazsa üşütmüş olabilirsiniz gebelikte sık sık wc çıkma normal kabul ediliyor ama enfeksiyon vs de olabilir
kardelen54 çok normal gelmedi 20 kez çıkman , ileriki haftalarda bebek çok baskı yaptığı için tuvalete çıkma sıklığı artıyor ama bu şekilde bile 20 kez çıkılmıyordur. Bence idrar tahlili yaptırın enfeksiyon bebek için tehlikeli çünkü ihmal etmeyin
@Lilosss bana da normal gelmedi daha önce de çok çıkıyordum ama bu sefer yapsam bile hep idrarim var hissiyatı oluşuyor. En son baktırdığım da az miktarda bakteri çıktı ilac kullandim geçti sanırım yine tekrar ediyor cumartesi tahlil vereceğim
Kızlar 15.haftadayım vajinaya ağrı giriyor ara ara pıt pıt ağrı giriyor normal midir bu haftalarda yaşayan var mı
@Susu13 bende de bu hafta agri var ama öyle pit pit şeklinde değil sizlama gibi akıntı da var ben enfeksiyon ya da mantar olduğunu düşünüyorum cumartesi sorucam doktora
kardelen54 aynısı bende de oluyor idrar tahlili verdim temiz çıktı . Çok su içmekten oluyor bence günde 2,5 lt su içiyorum ve hemen tuvalettt 😂yapıyorum geliyorum 10 dk sonra yine 😂
kardelen54 ooo tatlım hele bismillah ilerki haftalarda tuvalette uyuyacaksin 🤭😂😂ben sinir olmaya başladım 25 deyim günüm tuvalette geçiyor
@Fatma_ecem4 ilerki haftalarda olsa anlarımda daha bebek küçük yani ne kadar etkisi olacak ki
@111Anneolmak bende 2.5,3 lt.su içiyorum hep içiyordum ama tuvalete yine yarım saatte bi filan çıkıyordum şimdi 10.dk da bir
kardelen54 çok normal ilerleyen haftalarda daha fazla cikicaksin hatta
kardelen54 o zaman bence idrar kültürü ver enfeksiyon bebek için riskli inşallah yoktur tabi
kardelen54 enfeksiyon mu var acaba doktoruna danışın ama bence normal bı durum