06Canan ayanarta1 4 yıldır kızıma dalin setini kullanıyorum hiçte problem yaşamadm sadece pişik kremi bebanthol bebek yağ şampuanı dalin
Moonfaced ayanarta1 İkiside leş gibi parfüm kokuyor yenidoğan bebeğe kullanılmaz doğal içerikli markaları araştırabilrisiniz
gmzeatsvr ayanarta1 yenidoğansa hiçbiri ecowel yada siveno tercih edebilirsiniz. Başka temiz içeriklilerde var ama dalin ve uni baby yenidoğan için hiç sağlıklı değil maalesef.
Alan_Yeliz ayanarta1 Dalin kullanıyorum memnunum suanlik bı sorun yaşamadım zaten zarara bakacak olursak hepsinde biseyler var yiyeceklere katiyolarda bunlarami katmiycaklar hepsinde zararlar var
Nursemom_ Ben e bebekten babyme aldım köpük olanı yeni dogan cocugumu yıkadım araştırarak almıştm instagramda bi sayfada temiz içerik yazıyordu sonucta bi cok seyi kimyasal hepsi ve uygun du indirimden 39.90 aldım 2 tane suanlık bi sorun yapmadı
Ayca517 nazel123 valla benim tam bıngıldağın oldugu yer çok sık saçı var bir de yikarken bazen istemiyor duzgun durulayamadim ondan olabilcegini dusunuyorum