Enfal_06 böyle düşünen derken😂😂 düşüncem zaten yabancı ürünle alakaliydi siz onu eleştiriyorsaniz konu odur daha ne dediğinizi bilmiyorsunuz gelişmeme sebebi sizin gibiler işte
Ayrıca sunuda on kez söyletmeyin ben yerli ürün arıyorum dedim zararlı ürün arıyorum demedim kafanıza göre eleştirmek için eleştirmeyin polemik yaratmak için konuşuyorsunuz çok belli başka derdiniz yok siz nasıl insanlarsnz biliyormsnz hiç bir şeyi araştırmayan en pahalı ürünü en popüler ürünü alınca doğru anne olduğunu sanan özenti klasik yeni nesil anne 😂 bide bana cahil diyorsun.. ben hem yerli olmasına hemde içeriğine bakarım yerli ürünler arasında market ürünü olarak bu iki markayı bildiğim için sordum bilmediğim başka markalar varmış arkadaşlar önerdi aldım kabul ettim bakın yeni bişey öğrendim. Sizinde niyetiniz anne gibi kadın gibi iyilik yapmak olsaydı düzgün yorum yapardınız mustela kullanıyorm ay ben bir numarayım kafasında bir insansın işte bak yukarıda bir arkadaş bebeğinin derdini Dalinde bükmüş mustela geçirmemiis yani bu kadar dik bildiğim bildik olmayın hadi canım öptüm 😘 daha öğrenecek çok şeyin var senin çalş biraz