Merhaba arkadaşlar🥰 Pazartesi 16 haftalık olduğumuz gibi dayanamayıp cinsiyet öğreniriz diye nöbetçi hekime gittik bir özel hastaneye. Doktor baktı ama kesin diyemiyorum bacak arasında çıkıntı yok kız gibi görünüyor dedi. 10 gün içinde kontrol muayenesine gidip tekrar bakabileceğiz. Sizce 2 gün sonra yani bugün gitmeli miyim🙈 bekleyemiyorum fazla merak ediyorum. Bu arada tüm teorilere, buradaki tahminlere, çevremden söylenenlere göre erkek deniyordu😅 o yüzden emin olmak istiyorum Alışveriş yapmak istiyorum😀 gidersem neye dikkat edip gideyim? Doktora ısrar edeyim mi🙈
Cinsiyet öğrenmek için muayene
Kendi doktorunuza gidin bence bir de gitmeden tatlı şeyler yiyin öyle diyorlar😂
Mihrimer ilk mi bebek bızım ıkıncı 17 de uçlu tarama da kız gorunuyor dedı o zman dan bu yana gıtmedım daha ayrıntılıyı beklıyorum haftaya gıdecem net bellı olur dıye bı kızım var bu da kız dedı bakalım
numix ya kendi doktoruma gitmiştim aslında ama mesai saatleri dolduğundan çıkmıştı. Ben de eve dönmeyelim, başka doktora gidelim dedim başka özel hastaneye gittik😅 benim tezcanlılığımdan yani. Sadece cinsiyet görelim istedik, eğer bebiş göstermezse muayene ücreti yalan olacak😁😁 ondan kesin göstersin istiyorum
Semihaoyku evet ilk, açıkçası kız olsun erkek olsun demiyorum ama yine de artık ufak tefek bir şeyler almak, adıyla seslenmek, neyi beklediğimi bilmek istiyorum. Tabi bir kızım olsaydı oğlum olsun, oğlum olsaydı da kızım olsun diye içimden geçirirdim ama yine de sağlıklı olsun ne olursa olsun🥰 üçlü tarama randevum haftaya devlet hastanesinde ama özellikle cinsiyet bakmıyoruz dedi dün devletteki doktor. Kız gibi gördüm dedi
numix işte o yüzden net öğrenmek istiyorum🥹🥹 herkes erkek erkek dediği için Çin takvimi yüzük testi falan hep erkek çıktığı için doktor kız dese de %100 demediği için hiç içime sinmiyor😅🙈 aslında 12. Haftada da kız gibi görüyorum dedi ama şimdi hem özeldeki hem devletteki kız gördüm dedi yine de kesin demedikleri için Alışveriş yapamayacağım sanırım
Banada 12+4 kıza benziyor sen yinede alışveriş yapma dedi özeldeki doktorum kızlar sizce degişrimi
Mihrimer anladım canım hayırlısı olsun
https://hizliresim.com/rg6e55k
Banada tahminde bulunurmusunuz
Mihrimer hmm hadı hayırlsı olsun ılk olunca oylr oluyor herseyı sabırsızca beklıyorsun bı n once alıyım yapyım dıyosun benımkı ıkıncı ılkden tecrube olunca daha sakın oluyor
Semihaoyku evet doğrudur🥰