Semaakar98 Julide92 Benim de 34+4 bugun 3 kg dedi doktor korkuttu biraz sizin erken almalarinin sebebi nedir acaba bebeğinizi 🥹
Julide92 Semaakar98 gelişimini yeterli gördü doktorum kemik ölçümü kafa ve karın çapını inceledi. Erken değil zamanı iyi zaten vücudun da doğuma hazır dedi. Benim 9 yaşında kızım var oda 3410 gr doğmuştu zaten.
Yesimdeniz Rabiul benim 27+3 te 1.175 gr dı şuan 29+5 haftalık olduk kontrole daha gitmedim bu ayın 6 tısında gitmiştim
nilmom55 MuhammedYusuf56 bende 33+4 teyimm 🥰 34 te gidicem bakalım bizim bidik kac kilo. Nst yede gircem
Skrnysn Rabiul Kızlar benim 30+5 de 1529 gr 37 cm sanki diğerlerine göre az mıı yazılanlara bakıyorum da
Umutmirzainci isil-ay 1prensesannesi__ maşallah 🤩 benim doktorum geçen hafta beni korkuttu gelişimi ilerde şekerin mi var dedi 😓 haftası 27 kilosu 1030 du 😵💫🤷🏻♀️
1prensesannesi__ Umutmirzainci sagol canım benim doktorum haftada 2 kere aclik tokluk sekeri ölç dedi
Umutmirzainci Gokce321 maşallah 🤩 benim doktorum 27haftalıkken gittim 1030 gr için çok dedi şekerin mi var dedi 😒🤦🏻♀️
Gokce321 Umutmirzainci önden gidiyor demek ki ben şekerime baktırdım şeker çıkmadı bende biz iyi besliyoruz herhalde bebişleri 😂
Yesimdeniz Kızlar isim konusunda yardımcı olurmusunuz kararsız kaldım kızım olucak sizce Alya Mira mı yoksa Elisa mı