OzgeeeeTml kitten11 bende devlete gidiyorum her sorduğumda söylüyorlar ve ultrasonunda da kilosu falan yazıyor
OzgeeeeTml Yusbus çevreni dinleme doktor normal diyorsa normaldir. İnsanlara bak doktor kesiliyorlar başına
Yusbus OzgeeeeTml sorma birde demezler mi doktorlar ne bilcek biz şu kadar çocuk büyüttük bizim zamanımızda doktor mu vardı diye Allahım çıldırıyorum resmen herkes ne kadar çok biliyor herşeyi ama icraata gelince kedi gibiler maşallah 😂😂
Aerithma Rabiul bugün gittim 35.haftadayız. Boyu 46 cm kilosu 2550 gram çıktı. İyi mi acaba haftasına göre ?
Semaakar98 Julide92 Benim de 34+4 bugun 3 kg dedi doktor korkuttu biraz sizin erken almalarinin sebebi nedir acaba bebeğinizi 🥹
Rabiul Aerithma doktor normal diyorsa öyledir canım her bebiş aynı olmaz zaten 🌸bende 2.800 doğmuşum benden de de 3 kilo ve üstü bebiş çıkar mı sanmam 😆
MahurunAnnesi Rabiul 31+6 da 2000 gr 44 cm boydu 33 haftaligiz iyice büyüyor minik kızım ♥️😍 Allah hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağımıza almayı nasıp etsin 🤲🏻🌸