• Doğum
  • Suni sancıyla doğum yapan var mı ?

kızlar şuan 38+5 haftalığım cuma günü tam 39 haftalık olacağım ve doktorum hastaneye yatış verdi daha fazla beklememize gerek yok dedi çünkü bebeğim 2 aydan fazladır doğum pozisyonunda suni sancıyla normal doğumu başlatalım şuan için normal doğuma engel bir durum yok dedi ama açılmam da yok tabi cuma gününe kadar ne olur bilemiyorum hiç açılması olmadan suni sancı alıp doğum yapan var mı aranızda ve bu süreç nasıl geçti kaç saat sürdü ? Korkum var mı şuan bilmiyorum ama aşırı heyecanlıyım onu biliyorum 🌸

Ayselluyaar sorunuza tam cevap değil ama benim de hiç açılmam olmadan yatış yağıldı, suni sancı verildi. Her şey suni sancı verildikten sonra anlaşılıyor bebeğin ve sizin durumunuza göre birkaç ihtimal söylüyorlar. O an hangisi en iyiyse onu uygularlar

Ayselluyaar
      Bende yarın 39 oluyorum ilk doğumum bebeğim iri ve suyu fazla olduğu için yarın yatışımı yapıcak suni sancı ile doğum yaptıracak ayrı durumdayız

Ayselluyaar yok artık yaa 41 den 40 a, 40 dan 39 a mı indirdiler bir kac sene sonra da 20 haftalıkken alırlar kesin
        Daha zamanınız var 39 doğum haftası değil gi 40 tamamlamak lazım sonraki bir hafta doğum haftası
        Gebelik 40 hafta da tamam oluyor
        Sebebiniz nedir ki erken yatış verceek ?
        Çoğu kişinin doğumu 39-41 haftaları arasi başlıyor en normali de bu ztn en azından 40 a kdr bekleyin

Ayselluyaar daha 40 haftan dolmamış gel doğur demesi saçma. Ben kızımda 2 cm açıkla gezdm hala da sancim olmadı dogum pozisyonundaydi. 40imin dolduğu gün gittim suni savcıyla doğurdum ama benim acilmam var sancim yoktu

boncuuuu_ merhaba suyu kaç haftadan beri fazla benimde fazla ani doğum olabilirsin dediler 34+5im her an suyum mu geliyor diye korkuyorum

Rbytkn
            Son adet tarihimle alakalı 15 ağustosa göre 40. Haftam doluyor geçiyor hatta ama 25 ağustosa göre 39. Haftam bu cuma günü tam doluyor devlette de özelde de çok tutarsızlık oldu kendi doktorumda gelişmişi gayet iyi 40 haftayla uyumlu çok riske atmak istemiyorum seni de bebeği de dedi doğum pozisyonunda olduğu içinde suni sancıyla başlatalım dedi

Ayselluyaar doktorunuzun söylediği biraz saçma geldi bana daha 38 haftalıksınız bende suni sancı ile doğum yaptım 40+3 de suyumun gelmesiyle suni verildi bence daha erken belki kendi sancınız gelir boşu boşuna suni almayın derim suni sancı da kolay değil

hayalim35 adet tarihimin çok fazla değişkenlik göstermesiyle alakalı burda ki siteye göre 39 haftalığım ama doktorların sistemdeki tarihlerine notlarına göre 40 ı geçiyorum bu yüzden sanırım

yagmurus cuma günü 39 haftayı tam dolduruyorum ama doktorumun sistemdeki tarihlerine göre 40. Haftayı geçiyorum ara ara yalancı sancılarım oluyor ama gerçek sancı baya farklıymış onu biliyorum

Ayselluyaar benimde 39 haftam doldu doğum pozisyonunda bebek yalancı sancılarım var haftaya tekrar bakıcam dedi ama haftaya da doğumu başlatıcak mı daha da bekler mi belli değil