Sabah içseniz. Ben de ilk gebeligimde 16. Haftama kadar çok yoğun bulantı yasamistim.
Sabah kusfuktan sonra prilam içiyordum. Beni bir süre rahat ettiriyordu.
Gün içinde de yeşil elma yiyebiliyordum. İyi geliyordu.
Şuan da çok yoğun yasamadigim için henüz hap kullanmıyorum. Ama meyve ağırlıklı besleniyorum

Sabah direk kusuyorum kalkınca kustuktan sonrada içmek istemiyorum o yüzden genelde akşamlark içiyorum ama böyle gidecek gibi bende sık sık kullanmamaya calısıyorum. 2 şer tane içen varmış kendimi alıştırmak istemiyoruö

Ebrulis Ah o kusmalar beni öyle bi bitirdi ki. Sürekli kustuğum ve doğru düzgün birşey yiyemediğim için artık neredeyse yürüyecek dermanım kalmadı,yüzümün rengi bile atmıştı. Kendimi hastaneye zor attım. Allah razı olsun doktorum hastaneye aldı. 12 gün hastanede tedavi gördüm. O serumlar çok iyi geldi. Hastaneden çıktıktan sonra da prilam kullandım baya rahatlattı beni. 17. Haftadan sonra hafiflemeye başladı kusmalarım. Normalde benim doğuma kadar sürüyor bulantı kusma. Şimdi arada sabahları yine kusuyorum ama buna da şükür büyük ölçüde rahatım

Ya sabah kusmalarım var bitek benimde gün içinde mide bulantım devam ediyor ama dayanılmıcak şekilde değil idare etmeye calısıyorum ve sanki iştahımdadq azalma oldu aç olduğumu hissediyorum ama öyle çok yiyemiyorum bi lokma yiyip bırakıyorum

Ebrulis 2 tane içebilirsin sıkıntı olmaz. Onu hatta günde 7 tane içebiliyorsun yatmadan 2 tane iç yat

Ebrulis sabah kalkınca bulantıyı hafifletmek için galeta falan at ağzına ben öyle yapıyordum gece tok yat

rahime_ali-26 evet öyle diyorlar iki tane iç diye ama doktorum yinede çok alıştırma kendini dedi

Ebrulis anlıyorum sizi. Bende öyleyim kustuğum yada bulantım olduğu için canım bişey istemiyo. Hatta açlıktan geberiyorum ama canım zerre bişey istemiyo bişey yiyemiyorum iştahsızım. Öyle yemeyince de çok halsiz kalıyorum

Evet öyle gerçekten, inşallah tez zamanda geçer 😊🤲🏻