Kızlar şehir hastanesine gidipte memnun kaldığınız kadin doğum doktoru varmi ve ultrason kağıdı veriyolarmi
İzmir şehir hastanesi kadın doğum doktoru önerisi
Oykuayyldz_12 asistanlar bakıyor ve bikaç dk bakıp hadi gidebilirsin diyorlar ultrason kağıdını geçtim ekran da kendilerine dönük ekrandan bebeği bile göremiyorsun yani. İmkan varsa özele gidilmeli. Ya da daha az yoğun başka devlet hastanelerine bakılabilir.
Emirah bey bu gün ben ona gideceğim çok iyi doktor
33caglaunlu Canım dönünce yazar mısın düşüncelerini🌺
Eminebil günaydın canım dün Emrah bey yokdu emeliyatdaydi Asistanı vardı çok iyi davrandı yani taveiye ediyorum biz detaylı için rendevu açmaya gitdik malesef ağır riskli gebelere bakiliyo o yüzden cumaya özele gidicem oltrason fotoğrafı almadım unutdum vermiyolar galiba ama vidiyo çekmeye izin veriliyor
Oykuayyldz_12 kadın doğumu bilmiyorum ama kızımı geçen götürdüm 2 farklı bölüme randevu almıştım gittiğim de aldığım 2 doktorda muayene etmedi hiç odada bile yoktular genç stajyer mi asistan mı ne olduğu belli olmayan kişiler muayene etti yanlış teşhis koydu üstelik çok kötü şeyled söyledi öyle birşey de yokmuş 3 farklı özele götürüp yanlış teşhis olduğunu öğrendim günlerce ölüden farksızdım hamile halimle perişan oldum. Direk cimere şikayet ettim iki doktoru da. Hastane güzel ama doktor yok bacım
Doğum hakkında da hiç iyi şeyler duymadım asistanlar giriyormuş doğuma doktor girmiyormuş yine araştır ama bence başka hastaneye bak veya imkan varsa özele git.
- Düzenlendi
Oykuayyldz_12 Ben Mehmet Bora Bozgeyiğe gittim çok güleryüzlü bir doktor siz sormadan herşeyi o söylüyor kağıt vermiyorlar ve özeldeki gibi muayeneler uzun sürmüyor birde Dilek Kartala gittim ondan memnun kalmadım oturmamla kalkmam bir oldu Mehmet Beye randevu bulursanız gidebilirsiniz arada odada asistanı oluyor ama oda çok ilgiliydi bilginiz olsun