- Düzenlendi
🥹 hepinize sağlıklı günler soru başlıkta hanımlar
🥹 hepinize sağlıklı günler soru başlıkta hanımlar
Minigiim-vebenn52 boğazlarım şiş gibi yutkunurken korkuyorum bebişe geçer diye ya
Minigiim-vebenn52
Ilık suya balla limon karıştırıyorum normalde çok iyi geliyor ama emzirirken sıkıntı olurmu acaba baldan bebeklere yasak ya🙄
ASE6154 bal normalde tüketiyorum da limon dan sorun olur mu acaba sütü ekşitir mi 🥹 teşekkür ederim yazılanları denicem hep ilaç almadan geçer inşallah
Minigiim-vebenn52 limondan sorun olacağını sanmıyorum canım Allah şifa versin.
Minigiim-vebenn52 benim ilaçsız geçmedi maalesef bogazlarim aşırı kötüydü öksürük de cabası majezik bogaz spreyi bir fıs yutmadan sıktım hemen tükürdüm bir de agumentin antibiyotik gebelikte de emzirmede güvenli ilaç kategorisinde onun dışında bol su bol sıvı bogazi kuru bırakıp tahrişi arttırmamak için canım
Minigiim-vebenn52 oyle bir boğaz ağrısına tutulmuştum ki, hem o hem ateş, hem ramazan hem emziriyorum hemde oğlum mama almadı
Antibiyotik kullanmak istedim o kdr kötüydum, 6 saat emzirmemek gerekiyor o yüzden mama verecektim ama öğürdu hiç almadı
Iyiki almamış 😁
Udi hindi yağ kullandım
Birde bir kavonoza bir soğan doğradım üstüne iki kaşık bal koydum 3 saat bekletip suyunu suzdum suyundan antibiyotik gibi bir tatlı kaşığı sabah akşam içtim
Limon yedim
Siz de yapabilirsiniz ama özellikle udi hindi yağını temin edin boğaz ağrısına ve hastalıklara birebir
Öncelikle geçmiş olsun benimde bademciklerim var sık sık boğaz ağrısı çekiyorum hemen peygamber efendimizin (s.a.v. bal şerbetini yapıyorum ılık suya bi tatlı kasık bal bi iki damla limon hemen yumuşatiyor insAllah size de Şifa olur bende çünkü ne hap ne başka bisey yutamiyorum bunu yapıyorum geçiyor 🌸
Liv3652 teşekkür ederim 🙏🏻
Rbytkn teşekkür ederim 🙏🏻
Meryemcee teşekkür ederim evde olan ikisi suan bunu hemen deniyorum inşallah iyi gelir bana da 🌸
Minigiim-vebenn52 limon gaz yapar aşkım sadece
Minigiim-vebenn52 elma sirkesini ilik suyla seyrelt bı sure gargara yap boğaz ağrısını vb aliyo son kalan bı kaç yudumluk suyuda iç ağrıyı hafifletiyo bı ikin tekrar et geçiriyor onun dışında boğazı sarılı tutmakda iyi geliyo