Kızlar varsa alan ekran görüntüsü atar mı çok kararsızım nasıl bisey alsam diye alipta memnun kaldığınız varda lütfen atar mısınız :)😀

Sinemm13 ben gecelik aldım çekim için. Son attığım postta görseli ve aldığım yer yazıyor istersen bakabilirsin🌹

Sinemm13 ben önü düğmelilerden almıştım gömlek model ve bütün lohusalığımda iyi ki deyip durdum çünkü o kadar rahattı ki önden aç iki düğme emzir lohusa pijaması gibi de durmuyordu rahattı da oğlumda memede 45 dk 1 saat geçirdiği için benim açımdan aşırı iyiydi büyük ihtimalle gene aynı modellerden alacağım çünkü oğlum yaz bebesiydi bu kış bebesi kışlığını almam lazım hs birde belki benim tenimdendir o bilmiyorum ama güpürlü dantelli de almıştım kol tarafında olan o danteller beni biraz rahatsız etmişti sevemedim bir türlü batıyor gibi geldi resmen

Sinemm13
      Ben sezeryan düşündüğüm için ilk ameliyat sonrası bu geceliği aldım hem emzirme özelliği var hemde gecelik gibi değil elbise gibi ve kumaşı çok güzel pamuklu üstüne de sabahlık aldım

Sinemm13
        Çekim istediğim içinde bunu aldım lohusa geceliklerini beğenmiyorum ilk gün beyaz giymekte riskli geldi ikinci gün çekim olucak