Geçen hafta kıpır kıpırdı soluma yatardım elimi koyunca resmen hissederdim uzvunu ama pazardan beri yok denecek kadar az günde birkaç defa vuruyorsa vuruyor o da aralıklı yani 1 defa vuruyor bırakıyor çok endişelendim yarın doktora gideceğim insan o kıpırtıya alışınca şimdi kendini çok kötü hissediyor, çikolata yiyorum soluma yatıyorum ama yok yani , en son öğlen hissettim mesela o da sırt üstü uzanırken 1 defa alt karnıma vurdu o kadar normalde daha yukarıda hissederdim

kitten11 bende de öyle her zaman çok hareketli değil bazen çok hareketli bazen değil doktorum bu haftalarda normal her zaman çok hareketli olmaz dedi ama gün içinde hareket etmesi gerekiyor takip edin

Sevcan62 yarın gideceğim inşallah bir problem yoktur bayadır uzanıyorum ama tık yok

kitten11 bende 27. Haftadayım bazen aralıklı hareketleri yavaşlayıp çoğalabiliyor sorun yoktur inşallah endişelenmeyin ❤️

Babymom07 ya insan alışıyor ya o kıpırtıya eskisi gibi olmayınca kendini boşlukta hissediyor:’) çok hareketliydi tüm gün sabah akşam gece hiç durmuyordu hatta diyordum hiç uyumuyor musun kız diye 🥲 şimdi yatıyorum karnımdan hiç hareket gelmeyince özlüyorum annelik böyle bir şey sanırım 🥲🫠