Yazgul_kurt22 Arkadaşlar 19+3 haftalık hamileyim serkilajim var karnimda adet agrisi gibi ağrım oluyo sizce normal mi
Zhrbhcvn Yazgul_kurt22 Yazgul_kurt22 merhaba canım. Bende serklajlıyım. Bugğn 19. Haftaya girdik. Benimde bugün göbek deliği hizamda belimde ve bacaklarımda regl olacakmış gibi bir ağrı var şiddetli Değil ama sürekli kendimizi dinlediğimiz için mi bilmiyorum tedirgin oldum. Sizin geçti mi ağrılarınız? Nasıl oldunuz?
Mervecimbidur Yazgul_kurt22 bende de 16. Haftada oldu doktorumu aradım kramp ağrısıdır o önemli olduğunu dğşünmüyorum dedi çok şükür ondan sonra geçti çok şükür
Mery6619 Yazgul_kurt22 riskli gebelik olduğunu belirtmişsiniz ve serklajiniz varmış zaten ilişkinin yasak olması lazım. Drunuz söylemeyi unutmuş olabilir ama dikkat edip dinlemeniz lazım sürekli
fLzz3 Canım bende öyleydim hatta sancım bile oldu doktora gittim normal dedi magnezyum kullanıyodum onu günde 2 ye çıkarmamı söyledi
Yazgul_kurt22 @Zhrbhcvn yok canım geçmedi ilişki sonrası vajina bölgesinde de ağrım oluyo biraz bebek bir yere toplaniyo bayram.sonu.godocem belki ilişkiyi yasaklar doktorum bilmiyorum bol.bil dinkenmekte lazım ama ikinci gebelik olunca oğlumla ugrasicam diye fırsatım olmuyo
Zhrbhcvn Yazgul_kurt22 bana doktorum serklajın atıldığı gün birlikteliğin yasak olduğunu söylemişti. Dikkat et yine de sen. Rahim kasılıyor sonuçta o yüzden ağrı yapmış olabilir. İnşallah sıkıntısız atlatırız şu süreçleri. 💕
Yazgul_kurt22 @Mery6619 doktor yasak diye bişi de eşi ilk gebeliktede vardı dikiş olmassa doktorla konusurum