domatesciik iki normal doğumum var zor oldu ama iyikide normal oldu ameliyata sezaryana gerek kalmadı
Sezeryan mı normal doğum mu kızlarr
Masym34 bende hiç sancı yok şuan çatım normal doğum icin uygunmuş ama kasların biraz sıkı dedi doktorum
Bence bekleyin sizin içinde bebek içinde daha iyi olur vajinal doğum
neanladinyurdagull kacinci haftada oldu
Amine_Sultan çatım musait ama kaslarım biraz sıkıymış o yuzden tereddut ettim
domatesciik ben mecburi sezeryan olucam miyomdan dolayı ama sizin yerinizde olsam normali beklerdim sezeryanın dikişlerin iyileşme süresi oldukça zor normalde hemen ayaklanıyorsun
domatesciik normal olması için bence birazcık daha bekleyin ve bu sürede hareketlerinizi falan arttırın 10 km yürüyüş sonrası doğuranları falan biliyorum bol bol squat yapın doktorunuz uyarı verelim falan dedi mi hiç inşallah en hayırlı şekilde gelir bebeğiniz 🥰🌸
Sevcan62 Evet oyle aslindaa
Limonumsu kaslarım sıkı olduğu icin tereddut ettimm insallah saglikla gelsiin,❣️
domatesciik benim çatım dar olmasına rağmen normal doğurdum. Bence deneyin normal doğumu :)
domatesciik 38+5de normal doğum yaptım kendi sancımla hala ağrım var geçmedi dikişlerim fazlaydı ama iyikide normal olmuş diyorum
saudade_ zor muydu çokk
Lina- benim daha hic sancım olmadı suyunuz gelmis miydii
domatesciik ben de tam 39+2’de sezaryene alındım. Normal istiyordum ama bebeğin suyu azalmıştı mecburi oldu. Ama ameliyat öncesi normal doğum yapmakta olan bir kadının çığlıklarını duyunca sinirim bozuldu ağlamaya başladım. Bu nasıl bir acıdır diye. Öyle böyle bağırmıyordu, hayatımda duyduğum en korkunç sesti. Sonra düşündüm ben nasıl normal doğuracaktım acaba diye. İyi ki sezaryen olmuşum üç güne hiçbir şeyim kalmadı. 12 günlük anneyim her işimi görüyorum. Ne bir baş ağrısı ne bir bel ağrısı hiçbir şey yok turp gibiyim. Bence sezaryen korkulacak bir şey değil. Aksine tüm hamileliğim boyunca istememe rağmen normal doğumdan korktum ben 😂
domatesciik yok hiç bişey olmadı sancım olmuştu tek kontrole gittiğimde 3 cm açıklık vardı 11 saatte 10 cm oldu doğuma girerken suyum geldi
maviipapatya Öyle böyle bağırmıyordu, hayatımda duyduğum en korkunç sesti.
Doğum şekli düşünen ve çekimser biri için muhteşem bir anlatim😊
Ahh şu hayatta hep kadın kadının düşmanı.
Pamuk ay ne alakası var yaşadığım tecrübemi de mi anlatamayacağım. Herkesi motive etmek zorunda değiliz hayatın gerçekleri de var. Kadın kadının düşmanıymış ne saçma bi yorum bu şu an 😂
- Düzenlendi
maviipapatya Bence öyle..
Bende normal doğum yaptım ve duyduğum sesler oldu fakat hiç kimseyi gelip burada korkutmuyorum.
Siz hiç hamile olmadınız mı?Doğum korkusu yasamadiniz mi?
İnsanlar zaten hamileyken hormonlardan yana sıkıntılı oluyor,empati yapmak zor olmasa gerek.