• Doğum
  • Nst den anlayan bakabilir mii

Merhaba kızlar dün gece saat 3ten beri 5 dakika aralıklarla sancılarım oluyor sabah doktoruma gittim nst girdim sancıları gördü . 37+6 haftalık. Ama doktorum sezaryen istememe rağmen gün vermiyor doğum başlayınca sezaryene alacağını söylüyor. Öğlen 2de tekrar nstye bağlandım ağrılar biraz daha şiddetli fakat aynı aralıklarlardaydı( 5 dakikada 1) açılma ve sancılarda sıklaşma olmadığı için doğuma almadı nidicard kapsül 1 saatte 15 dk aralıklarla 4 kapsül içmemi söyledi. 4 saat sonra ağrılarım 7 dakikada bir gelmeye başladı. Doktoruma söylediğimde bunların yalancı ağrı olduğunu şimdi 4 saatte bi nidicard kapsül içmemi söyledi. Bebek 2 bucuk kilo gelişimini tamamlaması için kilo alması için 2 hafta daha tutmak istiyor nidicard kapsülle sancıları durdurmaya çalışıyor. Sizce doğum ne zaman başlar nstden anlayanlar bakabilir mi ? 🥹

Üstteki kalp atışı hızı 120 ile 180 arası normal kabul edilir.
Alttaki ise sancılarınız sancınız evet var ama düzenli aralıklarla olması gerekiyor. Pek düzenli değil gibi geldi bana ama bence dakika tutmanız önemli.. başka belirti var mı nişan ? Su gelmesi vs ..

Canım nstn sancı çıkmış. Düzenli ama daha yüksek sancı çıkması lazım. Bebeğin durumu iyiyse bekelemek daha iyi

guneshusna61 2 gün önce sarımsı şeffaf balgam gibi yoğun bi akıntı geldi büyüktü baya doktorum ona da nişan değil nişan kanlı olur dedi 🤷🏼‍♀️

Aliye35 dün gece 3ten beri aynı düzeyde olunca yordu beni biraz sanki daha fazla hissediyorum artık sancıları 🥲

Canım merhaba sancıların duzenli gözüküyor açılman yok anladığım kadarıyla zamanida gelmiş oysaki bebeğin 🤔