• Gebelik
  • Prilam mide bulantısı ilacı

GuzelMelegimm ay iyi bari çok zor bir süreç ya bide ilacı kullanıp fayda görememekten korkuyorum

ataninannesi2024 ay valla siz böyle diiynce motive oluyorum sanki hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor şu mide bulantılarım yüzümden hamileliğimin sevincini yaşayamıyorum hasta gibiyim sürekli bir kusma öğürme

Lalaydnn hayır hiç öyle düşünme geçiyor hatta mükemmel bir enerji yükleniyor sanki kafamı kaldıramazdım ben beşinci ayımıza girince bir enerji geldi 😀

Lalaydnn ilk bulantı dönemimde iyi gelmişti. Günde 1-2 siye başladım 4 taneye kadar çıkarttım. En zararsız mide bulantısı ilacı bu. Zaten ilaçtan çok vitaminimsi bir takviye gibiymiş daha çok. Ama sonradan etkisini kaybetti vücudum kabullendi sanırım. İlaç kategorisine doğru ilerledik 🥲 15. Haftada geçti bulantılarım ama inşallah sizi daha az yorar bu süreç 💜

Lalaydnn ben 7. Ayıma kadar kullandım hayatımı kurtardı 6. Haftada kullanmaya başlamıştım o hap olmasaydı mafolurdum

Glsmrt bir bakmışsın sende 5 aya gelmişsin çok hızlı geçiyor son aylara geçmiyor diyorlar ama bakalım😀
        Kaç haftalıksınız bide cinsiyetinin belli mi kız bebekte çok fazla oluyormuş diyorlar genelde benim oğluşum olacak belki de gerçekten erkek bebek bulantısı az oluyordur 🙂

Lalaydnn 26 haftalık olduk hala kullanıyorum başından beri gece 1 sabah 1 olmak üzere bırakmayı denedim bıraktığım an bütün gün kustum ilk haftalarımda yetersiz geliyordu geçirmiyordu ama vücut alıştıktan somra etki etmeye başladı şuan çok iyi geliyor sadece gündüz uyku yapıyor ama uyumakda çok iyi geliyor