Tugce48 ilk bebeğim 37+2de 2130 gr doğdu ve gayet sağlıklıydı çok şükür. Ama ödemini atınca 1870e düştü ve 2 günde beslenmede problem yaşadığımız için beslenmesini düzene sokmak adına kuvöze aldılar. Aslında sütümün gayet yeterli olduğunu doktor ve hemşireler söylüyordu ama minik doğduğu için ekstra mamaya da başladılar, şırıngayla vereceksin dediler onu da biz beceremediğimiz için toparlayamadı başta yavrucum 🙈 kuvözde herhangi bir cihaza bağlanmadı, 2 saatte bir düzenli emzirme alışkanlığı olsun ve sarılık başlamasın diye gözlem altındaydı sadece, pazartesi aldılar perşembe 2 kilo olur olmaz çıkardılar, bu süreçte de ben 2 saatte bir girip besledim, başta çok yıprandım tabi sanki kötü bişeymiş gibi, hatta baya ağladım ilk gün ama boşunaymış şimdi iyiki girmiş kuvöze diyorum çünkü eve gönderseler kesin sarılık olurdu. 35. Haftada da gelişim geriliği başlayınca hemen ciğer geliştirici yapıldı bu yüzden solunum desteği ihtiyacı da olmadı. Yani sizin kilo daha da yüksek ödemini atsa bile 2 kilonun altına düşmez. Bana o zaman 2 kilonun altına düştüğü için alıyoruz kuvöze toparlaması için dediler, eğer sizin de solunum desteği ihtiyacı olmazsa bi sıkıntı olmaz merak etmeyin 🤗 sağlıkla kavuşun inşallah 🥰