HilalveEfem Tugce48 çıkmaz yeter ki sen stres olma inan benim çok zorluydu hamileliğim şimdi kızım aşırı sinirli herşeye gelemiyor siz kendinizi rahatlatın en önemli şey ikinizsiniz bunu unutmayın ☺️
Tugce48 HilalveEfem haklısın canım dün canım sıkıldı doktorda nst baglıyken tutamadım kendimi agladım hemen kalp atısı düştü tekrar nst baglanmak zorunda kaldım
Hilallaylizz Kutsal_koc stres yaptıktan sonra dünyayı yesen de boş bebeği stres de çok etkiliyor sol tarafınıza uyuyun gelişimi açısından daha iyi ve düşünmeyin bu hafta ay kilo aldı mu ay aldı mu bol bol karnını sev sevgini hissettir miniğine 🥰insallah alır ayrıca bazen ultrasondan da fazla doğan var ona bakarsan
Kutsal_koc Hilallaylizz yaa inşallah bizimde sağlıklı bir şekilde ultrasonda olandan daha çok doğsun. Kilosu sorun etmiyotum sadece ilk gebeligim çok küçük olursa gelişimi vs sorun olmasın da yeter. İnşallah bir ara çok stres yaptım da artık Rabbime bıraktım doktora gisince acaba nasıl felan diye merak ediyor insan inşallah az günlerimiz kaldı surda selametle geçsin de 😊
Gizem1002 Dün gittim doktora sınırda kilosu dedi doktor 2,500 kg imiş. 37 haftalık.Cuma tekrar gel riske atmayalım konuşalım dedi ne demek istediğini anlamadım. Dünden beri benimde moralim çok bozuldu 😞
Tugce48 Gizem1002 benide pazartesi tekrar cagırdı büyümemiş olursa alırız dedi iki kere nst baglattı dün sağlıkla gelsinler üzülmeyin böyle olunca sıkı takip ediyorlar daha iyi bizim için
minik_kurabiyeee Tugce48 sağlıklı olsunlarda kilo falan boş alınır o önemli olan doğduktan 1 ay sonra doğum kilosunun üzerine kilo almışım olması teşekkür ederim 🥰
Kutsal_koc Tugce48 aynen bende kilo aldım ama bebeğim maalesef. İnşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun 🤲🤲
Bulutsevdasi Kutsal_koc benim bebişte o civarlarda. İlk kızım 4 kg doğdu bu bebeğim 3 olur mu bilmiyorum ama sağlıcakla gelsinde kilo alır elbet. Sağlıkla gelip sağlıkla büyüsünler inşallah. Bu senenin bebekleri böyle minyon sanırım
Kutsal_koc Bulutsevdasi inşallah en önemlisi tabiki sağlıkla doğup beraber evimize donebilmemiz🤲🤲🤲ya bizim 3 olsa çok çok iyi doktor 2500 geçse iyi diyor çünkü önceki haftaya oranla kilosu çok az bir ara 40 gr almisti sadece 10 günde. Şimdi cuma gideceğiz inşallah 2500 geçerse bile sukrederiz 😊
Tugcekrc Tugce48 Oğlum son iki hafta kilo almamıştı. Çok güzel besleniyodum muz ceviz balık yumurta vs. Onlarla hiç alakası yok. 2800 doğdu hiç bi problem olmadi. Zaten doğduktan sonra 6 ay çok hızlı kilo alıyorlar o daha önemli dert etme 🤎 Hem daha zayif bebek doğumu daha kolay oluyo 😅
Tugce48 Tugcekrc evet canım beslenmeyle alakası yok bende cok güzel besleniyorum sebebini de bilmiyoruz inşallah benim bebegimde sağlıkla dogar🙏 sende saglıkla büyüt yavrunu🥰
NGold Tugce48 benim kızım da son kontrolde 5günde 150gr almıs cıktı diğerlerinde haftada 300-350 alıyordu ama doktorum normal olduğunu söyledi
Tugce48 NGold benimde doktorum minyon bebek olacak diyor geri kalan her şeyi şükür sağlıklı suyu kan akımı vs olur diyor ama annelik işte takıyor insan
Gizem1002 Tugce48 baya hareketli bebek. Pazartesi tekrar çağırdı ona göre planlıcaz dedi. Sezeryan istemiyorum inşallah kendiliğinden gelir🙏🏼