Haftaya randevu aldım dışarıdan geleceğim, nasıl olacak daha önceki gebeliğim de özel de yaptırmıştım. O yüzden şehir hastanesini bilmiyorum bir tek doktor gözüküyor zaten o da Ebru hanım
Isparta şehir hastanesi detaylı ultrason
Dertsizgeliin ilk olarak kadın doğuma aldım sonra oraya randevu açıyor kapısına gidip sekreterden gün aldım günüm gelince kayıt açtırdım içeri girdim ama kalbini göremedim dedi üniversiteye gittim tekrar böyle olmuştu
Serifeeed ben il dışından geleceğim için burda doktora girdim oda randevu açtı bende Ispartadan aldım. Yani içeri girip kayıt yapmak mı lazım ben hiç Isparta hastaneye gelmedim bilmiyorum o yüzden
Dertsizgeliin keske tıpa alsaydiniz herkes ordaki okan hocayi övüyor her doktor ona yonlendiriyor tabi durumada bagli
Dertsizgeliin 900 la 1200 arasi bir uctlreti var bende bic bilmiyorum
nur53___ ben MHRS üzerinden baktığım için oraya aldım tıptan almam için direk Isparta mi gelmem gerekiyordu
nur53___ nerde bu ücret?
Isparta tipta
Dertsizgeliin ben ozaman direk doktora muayene oldum o yönlendirdi bende tam bilmiyorum oradan sekreteri gün verdi ona göre gittim bende ama direk bence üniversiteye alın daha iyi ben pek beğenmedim açıkçası detaylısını devletin mekin hocaya gitmiştim ben
Dertsizgeliin ebru hanım da çok iyi 2 çocuğumu da o çekti detaylı ama biraz sert bir kadın 6 sene önce sdu deydi Okan hocada doğum yapmıştım üniversitede gelme doktor ebru hanım
Dertsizgeliin randevuyu nasıl aldınız merak ettim çünkü beni Dr yönlendirmişti. Sekreter ajandaya not almıştı. Ebru hanım gayet iyi biri. Sizi dinliyor ve sorunuz, sorununuz varsa hamilelikle ilgili onla ilgileniyor. Bende toksoplazma vardı, tüm belgelerim amniyosentez sonucum vs yanımdaydı, ona göre baktı sağolsun. Görüntü vermiyor. Ama benim için önemli olan bebeğimin organlarının işleyişi olduğu için görüntü çok da umrumda değildi. Çok şükür iyi sonuçlarla çıkmıştım. İnşallah sizde güzel haberlerle ayrılırsınız🙂