1zehrs kalbinizi temiz tutun 😊 Hayırlısı ile sağlıklı kilo alsınlar zamanında doğsunlar inşaAllah🤲🏻

1zehrs kilo alımının 32den sonra hızlandığını söylemişti doktorumuz. 32-36 hafta arasında en çok kilo alıyorlarmış sanırım.

1zehrs haftasına göre normal canım 34 de 2200 doğuma kadar 3 olur belkı daha fazla ultrason kağıdı vermiyor mu orada kılosu yazıyor

_Mucize2_ olabilir yani 1 ayda 300 gr almış olmasın da kilosunu fazla söylemiş olsunlar 😅 sağlıklıca doğsun da sağlığı iyi olsun valla benım oğlum pramtüreydi 6 aylıkkken 11 kg oldu doğunca zaten alıyorlar 😅

5 gün sonra

Sadeceanne2 aslında en çok yediğim ay bu ay oldu çok da güzel yedim stres de yaşamadım normal rutindeydim

1zehrs balık yağı ve vitamin kullanıyor musunuz ben çok stres yaptığım zaman 2 haftada 100 gram bile almamıştı. Ocean mummy ve dediğim şekilde beslenme programı uyguladım 2 haftada 535 gram aldı bebeğim

1zehrs düzenli olarak kullan Kuzu Minnoş bebekler daha hızlı büyüyor inan hiç can sıkma bide ilkeli et suyu yapıyor burada ki anneler her gün tüket Oda çok güzel kilo aldırıyor muş bebeğe

Sadeceanne2 inşallah normal sağlıklı bir kiloda doğar teşekkür ederim tavsiyeleriniz için yapacağım ❤️

15 gün sonra

Canım benimkide senin gibi 28 de 1570 idi 32de 1950 idi bir ayda 380 gram almış cuma günü tekrar kontrolüm var 34+1 oluyorum bakalım kaç olmuş🤰

• hnb bunu yanıtladı.
              11 gün sonra

1zehrs 2 gün önce kontrolüm vardı 35. Haftaydı tam. Kilosuna 2700 dedi doktor,tabi bu +300/-300 olarak değişebilir dedi

Beyzadogannn_ ben de 34+1de gideceğim de merak ettim tesekkür ederim❤️