34 haftalık bebek kilosu
1zehrs haftasına göre normal canım 34 de 2200 doğuma kadar 3 olur belkı daha fazla ultrason kağıdı vermiyor mu orada kılosu yazıyor
1919-sultan bu zamana kadar özele gidiyordum devlete geçtim şimdi bu kağıttan anlamıyorum maalesef çok baktım göremedim
1zehrs Google’dan ultrason terımlerıne bak canım
1zehrs stres mi yaptın düzenli mi beslenmedin kuzu bu 1 ay içerisinde
Sadeceanne2 aslında en çok yediğim ay bu ay oldu çok da güzel yedim stres de yaşamadım normal rutindeydim
1zehrs balık yağı ve vitamin kullanıyor musunuz ben çok stres yaptığım zaman 2 haftada 100 gram bile almamıştı. Ocean mummy ve dediğim şekilde beslenme programı uyguladım 2 haftada 535 gram aldı bebeğim
Sadeceanne2 balık yağı normal ocean kullanıyorum multivitamin kullanmıyorum kan demir ve magnezyum kullanıyorum
1zehrs düzenli olarak kullan Kuzu Minnoş bebekler daha hızlı büyüyor inan hiç can sıkma bide ilkeli et suyu yapıyor burada ki anneler her gün tüket Oda çok güzel kilo aldırıyor muş bebeğe
Sadeceanne2 inşallah normal sağlıklı bir kiloda doğar teşekkür ederim tavsiyeleriniz için yapacağım ❤️
Canım benimkide senin gibi 28 de 1570 idi 32de 1950 idi bir ayda 380 gram almış cuma günü tekrar kontrolüm var 34+1 oluyorum bakalım kaç olmuş🤰
Beyzadogannn_ kaç çıktı acaba 34+1de ?
hnb şuan 35+2 yim 34+1 de 2400 idi
Beyzadogannn_ ben de 34+1de gideceğim de merak ettim tesekkür ederim❤️