1zehrs Kız bebişimiz olacak rabbim nasip ederse 29 haftada acile gittim orda 1900 demişlerdi bu hafta gittim doktor gelişimi güzel vs vs sıkıntı yok dedi sonra muayene bitince hocam söylemediniz kilosu ne kadar dedim 2200 dedi valla salladı mı bilemedim bişey de diyemedim ama bana çok az geldi yani 29 haftadan 34 e kadar 1 ay yani hadi artılarını sayma 1 ayda 300 gr mı almış az değil mi gelişimi vs mi duruyor diye kafama takıldı
Ysmnerszkrbg 1zehrs 33+6 da gittiğimde 2500 olmuştu ama 29 dan 32 ye kadar sizinki gibi çok çok az bir kilo alımı vardı 33+6 da gittiğimiz de birden kilo artımı olmuştu doktor da artık hızlı alım olur dedi
Iremparlkc2 1zehrs benim ikiz gebelik 33. Haftada gittiğimde biri 2390 diğeri 2225 kiloydu bu haftalardan sonra hızla artacak inşallah kiloları kafana takma sen sağlıklı beslenmene bak canım
busbus14 1zehrs cihazlardan ölçümler fark ediyor ama sizinki bence o haftada normal gelişimi az değil benim 33+4de 2070di haftası ile uyumluydu şuan 35+4 2500gr yine haftasıyla uyumlu
1919-sultan 1zehrs haftasına göre normal canım 34 de 2200 doğuma kadar 3 olur belkı daha fazla ultrason kağıdı vermiyor mu orada kılosu yazıyor
1zehrs Nuurr_00 ya gelişimi yavaşlıyor hani sonradan alıyorlar ya bazen durmuş gelişim diye öyle bişey falan olur diye endişelendim ondan
1zehrs Iremparlkc2 teşekkür ederim sağlıkla gelsinler inşallah ya kilosu normal geldi bana da ben 300 gr bir ay da almasına takıldım ama belkide ultrasonda yanlışlık mı oldu aynı hastanenin aciliydi
MrveNhrCglr Bence 29 haftadaki kilosunu fazla söylemiş olabilirler, 29 da 1370 dik 32 de 1780 şuan netten baktığıma göre de doktora göre de normal. Sizin 2200 34 de ideal bence burdan sonra 200 200 alacağımı varsayarsanız 3500 e yakın doğum olur. İçinizi ferah tutun.
Melosunannesii MrveNhrCglr bencede öyle 29 da bizde 1400 dü 31 de 1800 dü hatta kilosu çok güzel dedi 32+4 le uyumlu dedi
1zehrs MrveNhrCglr teşekkür ederim bende 29 da ki kilosundan sonra takıldım zaten belkide yanlış ölçtü o zaman
izobellaaa-_- Bana da 29 da gittiğim de 1630 dedi 33 de gittim 2350 dedi valla ne karar doğru bilemedim bende
1zehrs izobellaaa-_- işte bende anlamadım ki kafam karıştı hatta doktora neden demedim diye düşündüm 1 ayda 300 gr az değil mi diye sorsaydım keşke dedim
1zehrs busbus14 bana da haftasıyla uyumlu dedi acaba 29 da önde gidiyordu da şuan haftasıyla mı uyumlu gelişim geriliği durması falan yaşanır diye endişelendim yoksa kilosu normalmiş herkesin söylediği de o yönde olmuş
Ozgednc 1zehrs şuan haftasına göre iyi canım. Asıl 29.haftada 1900 olması normal değilmiş zaten. Ya doktor fazla ölçtü, ya da haftasını dengeledi.
1zehrs Ozgednc bende öyle düşünüyorum şimdi haftasından öndeydi 29 da şimdi haftasıyla uyumlu dedi haftasını dengelemesi iyi bir şey mi yani gerilemiş olmuyor mu ya gerilerse diye düşünüyorum şimdi de 🙁
busbus14 1zehrs bende de öyle olmuştu bi ara 2 hafta öndeydi sonradan 1 hafta geriye düştü sonra haftasıyla uyumlu oldu işte fazla takmamak lazım 😀👍🏼
Ozgednc 1zehrs hayır ne alakası var kilo vermemiş ya sonuçta. Yanlış olcumdur o. Benim 29da 1500 kilo olduğu halde 1 hafta önde diyordu doktor. Sen 1900dan bahsediyorsun baya bı hafta önde olcmus şuan 34um 2500 gene önde biraz dedi mesela
1zehrs Ozgednc 29 da bana 31 +4 ile uyumlu demişti inşallah gerilik beslenmeme durumu falan olmaz da endişem ondan oldu yoksa yorumlara vs bakıyorum herkesin aynı civarda normalmiş
1zehrs busbus14 haklısınız valla insan etkileniyor burda çok okuyorum hani gelişimi durdu için 35 de 36 da doğuma alınanları o yüzden psikolojik etkileniyorum sanırım🫣
busbus14 1zehrs kalbinizi temiz tutun 😊 Hayırlısı ile sağlıklı kilo alsınlar zamanında doğsunlar inşaAllah🤲🏻