Nuurr_00 Mommelike korkma bende korkuyorum her seferinde ama saniyelik bir şey 2 saniye sürmüyor ne olduğunu anlamıyorsun
Zeynepkrkytlli Nuurr_00 ben bunların hepsini hissediyorum yarın 38haftalik olucam Hatta kasıklarımda da baskı oluyo ama karnım kadar çok değil Kasilmasayari açmalı miyim sizce Ama ağrı sızı yok sadece rahatsızlık oluyo
Nuurr_00 Zeynepkrkytlli kasılma çok ağrılı olmuyor zaten kasıldığınızı hissediyorsanız takip edin.ben hissettiğim zaman takibe başliyorum ne olur ne olmaz takip amaçlı
Zeynepkrkytlli Nuurr_00 şimdi baktım da 2saniye 7saniye tekrar 2,saniye sürdü kısa kısa aşağı yukarı 1dk arayla oluyo Ama bebek hateketi de olabilir Kendimi çok cahil hissettim ya😂
Nuurr_00 Zeynepkrkytlli yok canım 😄 anlayamamız gayet normal çok karışık şeyler. Ama seninki bebek hareketi olabilir. Kasılma biraz uzun sürüyor. Mesela benimki geçen gün 5 dakika da bir minimum 30 maximum 45 saniye sürüyordu.
Zeynepkrkytlli Nuurr_00 o zaman benimki bebek hareketi ya sigmiyo sanki Saniyelik suruyo çünkü saniyeler arasında da yine saniye oluyo aralıksız 30dakika boyunca sert mi duruyor sizin Ay gerçekten çok zor ya anlaması 😂 Sancimi evde çekmek istiyorum i yüzden hemen hastaneye koşmak da istemiyorum
Nurkmrn Benim 33 te sancılarım başladı hatta 2 cm açılma bile olmuştu direk ciğer geliştirici iğne yapıldı ve serumlarla sancıları durdurmaya çalıştılar şuan 34+2 deyim sancılar geçti umarım tekrar başlamaz ve vaktinde doğar bebişim 🥰
Mommelike Nurkmrn birde sancınız Çokmu şiddetliydi benim kasılma var sadece sürekli olarak kasığa vuran
KBuse Nurkmrn benimde 33 te başladı sancılarım 1 geçe yatış verildi ciğer geliştirici yapıldı 1 haftadır yatıyorum evde kalkmadan bugün kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor
Nurkmrn Mommelike yani siddet oranı kişiden kişiye değişiyor o yüzden kramplara bile dayanamayanlar var ama benim sancılarım kalçama vuruyordu resmen oturamıyor uzandığımda da o ağrı yüzünden duramıyordum ve ne olur ne olmaz diye kadın doğum acile gittim orda durumu söyledikleri gibide kontrol altında olduğum doktorumun yanına geçiş yaptım
Elifsekerli Mommelike benim de 34’den beri sancılarım çıkıyo şu an 36+5 oldu . Bol bol dinlendim kendimi yormadım . Şu an mesela bebiş bi tarafa toplanıyo karnım tef gibi geriliyo nefes alamıyorum bebişte aynı zamanda hareket ediyo. İmdat diye bağırasım geliyo 🫠
Mommelike Elifsekerli benimde dinlenince geçiyor du ama bugünkü geçmiyor nedense özelde kontrolden geldim oda düzenli dedi 10 dk ya düşerse gel dedi de psikolojik olurmu acaba
Esraalic Mommelike 34+6 da benimde nstde sancı cıktı ama ben hissetmiyordum doktor serum verdi geçmedi rahim uzunluğuna bakıldı iyi dedi suyun sancın kanama vs. Olursa acile gel dedi sadece 🤷♀️
Mommelike Esraalic benim şuan çok kasılmam var nst de de çıkıyor ama eve gönderdiler hiç bişey yapılmadı
Mommelike Nurkmrn anladım canım teşekkür ederim dün gittim ne olur ne olmaz diye tekrar ama sancı aynı çıktı grafiği öyle gördüm ama gönderdiler normal sanırım bendeki karnım çok sertleşiyor ama stres te oldum sanırım arttı iyice