Mlkkrmtc 36 haftaya giricez karnım da hiç çatlak yok ama sabah akşam krem kullandım kakao yağı sadece ama göğüslerimde var oda sadece alt kisminda birden büyümüştü sanırım ondan oldu oda 😐
MerveBlentAydn Mlkkrmtc gerçekten kakao yağının faydası var mı bende aktardan aldım ama bi türlü cesaret edip kullanamıyorum
senaA 23 haftalıgım her gun hindistan yağıyla nemlendiriyorum bazen badem yağıyla sanki yeterli olmuyor gibi cildim cok kuru ama henüz çatlak yok
Senaakif senaA badem yağı beslediği için yengemın gobegınde kıllanma olmustu bayag her vücutta aynı olur mu bilemem tabı 🤗
Meka Bu arada ben 20+6 bende daha yok ama haftada1-2 kere yag kullaniyorum bu kadar derim cok kuru degil normalde
Lmnkeskin 28 haftada çatlamaya başladık malesef 😞 mustela,lierac,bebek yağı,kakao yağı hepsini düzenli olarak kullandım fakat çatlayacağı varsa çatlıyor ☺
Mlkkrmtc Meka Bol su içiyorum sanırım ondan da olabilir dr. Um ole dedi krem ismi sordum bol su tüketimi sadece dedi suda 3-3.5 lt içiyorum onunda etkisi vardır 🙂
Dilan33 Hafta sonrasi catlaklar basliyo. Cilt tipiyle alakali. Cok fazla su iciyorum kakao badem saf zeytin yagi kullaniyorum dustan sonra nemlendiriyorum cok fazla kiloda almadim ama malesef catlak oldu 30. Haftadan sonra. Suan 37 haftalik karnim ve bacaklarimda var
ZelihaBuseevikel 🙈sizleri üzmek istemem ama çoğunluk hiç çatlağım Yok demiş ki bende ilk hamileliğimde Doğum yapana kadar öyle sanıyordum son haftalara doğru gözle görünen bir kaç çatlak oluyor ams asıl hikaye Doğumdan sonra belli olur çatlak olup olmadığı yani balon gibi düşünün şikin ve gergin olduğu için belli olmuyor ama söndüğünde yol yol malesef acı gerçekle karşılaşıyorsunuz birde bence çatlatacağı varsa Çatlıyor ne kadar sürerseniz sürün
Bahar1187 Berbat durumdayım ilk haftalardan beri bebe yağı bio oil kullanıyorum ama iğrenç çatladım aynada bakıyorum karnıma çok fena moralim bozuluyor
Mlkkrmtc MerveBlentAydn Bol su tükettim hamileligim in başından beri çok kilo almadım su an 35+6 yim çatlağım hiç yok çok şükür yapıtlara alakalı Ewet ama sana da bağlı nemlendirmesssen sonuçta vücut gerildiği için çatlar. Çatlak olsaydı eğer gözle görülürdü doğumdan sonra çatlak mi çıkar Allah aşkına .. Sürekli nemli tutmak ve bol su ben buna inanıyorum dr. Um da öyle söyledi zaten ..
Fmsev Kızlar bende zeytin yağı ve badem yağı kullanıyorum ama deriyle alakalı daha çok bide iç karın genişliğiyle şuan 22+4 hastalığım ve bin kere şükür ki çatlağım yok
Sonaybaycin Mlkkrmtc valla insallah basiniza gelmez ama dogum sonrası catlak oluyor düsünün ki normal hayatinizda hizli kilo alip verdiginizi o durumlarda bile catlak olabiliyor dogum sonrası hızla kilolar gittigi icin catlanıyor malesef..
Demdem08 Benimde bu son zamanlarıma kadar yoktu. Kremler yağlar, litre litre sular içtim. Ama fayda etmedi 38 haftalık oldum son günlerde çatlaklar çıktı meydana, çatlaklar oluşuyor bir şekilde malesef😑😑
murgan Brnimde 36 dan sonra göbek deligimin altında çatlak oldu oda bebek aşşagıya indigi için sanırım ondan önce yokdu çünkü şuan 40+3 üm oluoyor yani 😊😁