Bir panik atak hastası olarak bekleyim burada 🙈 doktorum bana da geneli tavsiye etmediğini söyledi ilki geneldi cidden zor uyandım ve acı doluydu bu daha iyi dedi bakalim🫣
Sezeryan öncesi cesaret iğnesi sedasyon ?
Klbk16 ben doğuma girmeden önce benimle bekleyen bir bayan daha vardı ve panik atağının olduğunu söylemişti eli ayağı titriyordu doğuma aldılar sonra sayıklayarak geldi doğumda panik olduğu için sanırım sedasyon verilmiş genel uyutmuşlar yani o anda bi aksilik olursa genel uyutuyorlar diye biliyorum ki gözümle de gördüm sonra kadın ayılınca bebeğiyli odasına çıkardılar
Ebruliates bunu 40 gün sonra da yazar mısın 🤣🤣 sakinleşmem için 🤣
Ebruliates inşallah dediğiniz gibi olur çok güzel anlattınız
- Düzenlendi
Klbk16 ilk yatışta veremezler bebek etkilenir anestezi uzmanının dediği gibi bence de. Şimdiden bu şekilde düşünmeyin. O an aklınıza bile gelmeyebilir. Sohbet ede ede yapıyorlar ne zaman başladığını ne zaman bittiğini bile anlamazsınız büyük ihtimalle
Klbk16 özelde yapıyorsan istediğini yapmak zorundalar ne alaka yapamıyorlarmış beni de çok ikna etmeye çalıştılar bebeğine geçer genel anestezide falan dediler asla kabul etmedim. İşlerine gelmiyor uyandırmayı beklemek
Klbk16 ben spinal oldum uyanıksınız Uyuşukluk bacaklarda geç iyileşiyor daha sonra karına bastırma yada kanama normal mi diye alttan muayene lerde hissetmiyorsun. Hem bebeğini hemen görüyorsun sadece işte bel ağrısı bazılarında çok uzun sürüyor. Geneli tercih etmiyorlar çünkü bebek ilaca maruz kalıyor diye onda uyanınca tabi ağrı daha çok oluyor demişlerdi ben olmadığım için bilmiyorum. Özelse zaten eşiniz girsin içeri alırlar ben ikincide öyle olacak inşallah 🙏
Ankrli6 aynen öyle oluyor mesela benim panik atağım falan yok ama ortamdan gerginlikten titremeye başladım ve tansiyonum çok düştü başımdakiler hemen tansiyonu çok düşük dediler sanırım ilaç verdiler görmedim ama bişey yaptıkları belliydi 5 dk bile geçmeden kendimi topladım..Bencede doktorunuza güvenin çok hızlı olup bitiyor zaten ben başladılar mı acaba derken doktor bebeğimi çıkardı
Aynı korkulara sahibim şuan çok fena korkuyorum bende aynı konuyu araştırıyorum şuan nasıl geçti ameliyatiniz neler yaşadınız