petunya55 Yprkk anladım peki gelişiyor mu bebek kan değeriniz nasıl inşallah saglıkla buyur gelişir herşeyin hayırlısı olsun💚
petunya55 Yprkk agrınoz varmı acaba kasıkda agrım var geçmiyor da benide ön gün sonra çağırdı.inşallah güzel haberler alirsinız 💚saglıkla gelir inşallah
Yprkk petunya55 ağrı değil de ara ara bi dolgunluk hissediyorum kramp tarzında oluyo daha çok ama sürekli değil . Amin inşallah🙏🏻 siz de güzel haberler verirsiniz inşallah 🌸
Yprkk minnosbirkiz çok şükür kese aşağı inmiş 12mm olmuşuz minicik birşeyde gördü içinde haftaya kontrole gelicez🙏🏻🙏🏻
petunya55 Yprkk ya çok sevindim inannın. bizimde herşey yolunda imiş başka doktora gitmiştim💛9 mm imişiz bizde 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi size ne zaman kalp atışı dedi 💚💚
Yprkk minnosbirkiz çoookkk teşekkür ederimmmm inşallah sağlıkla kucağımıza alırız minikleri sağlıkla gelsinler 🙏🏻🌸🥰
Yprkk petunya55 ay çok şükür ben de çok sevindim güzel haberler almış olduk bugün 🙏🏻🥰 haftaya kesenin içini görürüz kalp atışını duyar mıyız bilmiyorum heyecandan aklıma gelmedi sormak 😊
petunya55 Yprkk haftaya büyük ihtimal bebeğe bakacaktırdır sonraki hafta da kalp atışı için cagırır💚🥰
petunya55 @"Yprk Yprkk k"#p32626879 net değil adet tarihimi unuttum ama 4+5 diyor uygulama :) sizin peki
petunya55 Yprkk ya maşallah 🥰inşallah kalp atıslarını da duyarız hayırlısını versin Rabbim ikinci çocugunuz mu🙈
Yprkk petunya55 aminnnn inşallahhh🙏🏻🥰 evet ikinci çocuk 4.5 yaşında bir kızım var onun kardeş ısrarıyla tövbemi bozdum😁
petunya55 Yprkk yaa bende öyle 😃😃5 yasında çok ısrarcı bende istiyordum tabiki😁💛💘sağlıkla gelsinler inşallah
Yprkk petunya55 her gün geliyo anne bu arkadaşımın annesinin karnında bebek var senin yok mu diye😁 inşallah sağlıkla hayırlısıyla alırız kucağımıza 🙏🏻🥰
petunya55 Yprkk oy maşallah inşallah inşallah ♥ben daha oğluma söylemedim siz söyledinizmi 3-4 aylık olunca söylemek istiyorum da