minnosbirkiz Yprkk beta takibi yapıldı mı acaba, ağrınız kanamanız vs var mı, neden dış gebelikten şüphelenildi
petunya55 @"Yprk Yprkk k"#p32626879 net değil adet tarihimi unuttum ama 4+5 diyor uygulama :) sizin peki
Yprkk minnosbirkiz kesenin konumuna göre ihtimal dahilinde söyledi yani bence değil ama haftaya göreyim yine dedi
Yprkk minnosbirkiz çok şükür kese aşağı inmiş 12mm olmuşuz minicik birşeyde gördü içinde haftaya kontrole gelicez🙏🏻🙏🏻
minnosbirkiz Yprkk kese rahim içinde görüldüyse korkmayın, dış gebelikte tüplere tutunuyor, yaşadığım için biliyorum 🥺
petunya55 Yprkk merhaba geçmiş olsun kese nerede imiş benimde kesem olması gereken yerin altında imiş 4+3 deyiz beta 2900 müş ön gün sonra görelim dedi banada
Yprkk minnosbirkiz yok rahim içinde dış gebelik değil rahim t şeklinde kornual gebelikte uçlara yakın oluyormuş kese . Çok nadir de olsa rahim içine değil de rahim yoluna doğru büyüme oluyormuş o da rahme zarar veriyormuş ve gebeliğin sonlandırmak gerekiyormuş böyle bir durumda .
Yprkk minnosbirkiz çok geçmiş olsun bı arada . Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin 🙏🏻
minnosbirkiz Yprkk Allah korusun, sağlıcakla ilerlesin bizi üzmesin miniko, güzel haberlerinizi almak nasip olsun inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Yprkk minnosbirkiz aminnn inşallah🙏🏻 yani 5. Haftalık ultrason görüntülerine baktığımda benimkiyle aynı konumda gibi kese yeri ama bilemedim içim içimi yiyor
Yprkk minnosbirkiz ay çok sevindim 🥰 inşallah sağlıkla kucağına alırsın 🙏🏻4.5 yaşında bir kızım var Ocak ayında bir kayıp yaşadım bunda da doktorumuz böyle bir riskten bahsedince korkuyo insan artık
minnosbirkiz Yprkk Amiinn inşallah 🥰 yaa çok geçmiş olsun, diğer kayıp neden oldu acaba, bazen vücutta sonradan pıhtılaşma çıkabiliyor, ona bakıldımı acaba, inşallah sorunsuz sıkıntısız, sağlıcakla ilerlesin, üzmesin bizi 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Yprkk minnosbirkiz sağlıksız bir keseydi. Bebeğin boyutuna göre kese küçüktü ağrılı ve kanamalı bir süreçti. 8. Haftada düşükle sonuçlandı zaten.
minnosbirkiz Yprkk yaa çok üzüldüm 🥺 Allahım esirgesin, bu miniko güzel güzel, sağlıcakla büyüsün inşallah 🤲🏻❤️
Yprkk petunya55 teeşekkür ederim . Rahim çeperine yapışık olunca kornual deniyormuş ama benim değil yine de bir ihtimal olabilir dedi. Yarın belli olacak
petunya55 Yprkk anladım peki gelişiyor mu bebek kan değeriniz nasıl inşallah saglıkla buyur gelişir herşeyin hayırlısı olsun💚