Civilden alışveriş yapan var mı? Kıyafetleri falan nasıl? Pek çok model var ama daha önce alıp memnun kalmadığınız oldu mu? Daha çok nerelerden alıyorsunuz?
Civilden alışveriş
betyy16 e bebekten tercih ediyorum kumaş kalitesi çok iyi
Ben ilk bebeğimede şuan 29 hafta hamileyim suanki bebeğimede alışverişi ordan tercih ettim fiyatta uygun kaliteside aman aman kötü değil hatta fiystına göre bana kaliteli geldi, biraz beklentiye bağlı sanırım ama zaten bebekler çok çabuk kilo alıp büyüdüğü için kıyafetleri çok aşırı giyemiyorlar ortalama kalite olsada iş görür diye düşünüyorum
Ve İnternet sitesini tercih ediyorum ben
betyy16 ay valla şüphesiz süper 🥰♥️
Canim benim oğlum 16 aylık ve ondan hamileyken bir çok kiyafet almiştim ona memnundum ama sanki kalıbı bir tık dar gibiydi
betyy16 ben gayet sevdim civili ilk gebeliğim ve baya birşey aldım ordan. Yani %100 pamuk yazıyorsa dokunduğumda kumaşı iyi kaliteli hissiyatı veriyorsa tamamdır. E bebek de bambudan üretmiyor ya kıyafetleri. E bebekde indirim olunca oradan da alıyorum neresi denk gelirse.
betyy16 civil dandik bence sadece bebek küveti fln ebebekten birazcık uygundu onlar alınabilir
betyy16 Ben hiç gidip satın almadım ama oradan çok hediye geldi. Yıkayınca renkleri hızlı soldu bilginiz olsun. Bir de piyanolu halı aldı oradan arkadaşım, sürekli çıkıyor piyanosu. Civilden gelen hiçbir şeyi beğenmedim açıkçası. E bebek yine daha iyi.
Kıyafet olarak lcw, H&M, kitikate varken tercih etmem
Teşekkür ederim herkese 🥰