Civilden alışveriş yapan var mı? Kıyafetleri falan nasıl? Pek çok model var ama daha önce alıp memnun kalmadığınız oldu mu? Daha çok nerelerden alıyorsunuz?

betyy16 cıvıl kocaman ama ben hiç birşey alamadan cikiyorum. Bı bebek arabası için taşıma kancası alabildim. E bebeğin ürünleri daha kaliteli. Trendyoldan aldıklarımda çok kaliteli cikiyor

Ben ilk bebeğimede şuan 29 hafta hamileyim suanki bebeğimede alışverişi ordan tercih ettim fiyatta uygun kaliteside aman aman kötü değil hatta fiystına göre bana kaliteli geldi, biraz beklentiye bağlı sanırım ama zaten bebekler çok çabuk kilo alıp büyüdüğü için kıyafetleri çok aşırı giyemiyorlar ortalama kalite olsada iş görür diye düşünüyorum

betyy16 oğlumda civilden zıbınlar almıştım hiç memnun kalmadım. Ebebek, lcw ve hm den alıyorum. Hm nin çok kaliteli oluyor. Biraz pahalı ama lcw ile hemen hemen aynılar fiyatlarda.

betyy16 çok güzel modelleri ben oğluma oradan alıyorum ama biraz büyük almak lazım kurutma makinasında çekiyor tam yaş alırsanız sadece bir sezon giyer ben genelde iki yaz iki kış giyecek şekilde alışveriş yapıyorum

Canim benim oğlum 16 aylık ve ondan hamileyken bir çok kiyafet almiştim ona memnundum ama sanki kalıbı bir tık dar gibiydi

betyy16 ben gayet sevdim civili ilk gebeliğim ve baya birşey aldım ordan. Yani %100 pamuk yazıyorsa dokunduğumda kumaşı iyi kaliteli hissiyatı veriyorsa tamamdır. E bebek de bambudan üretmiyor ya kıyafetleri. E bebekde indirim olunca oradan da alıyorum neresi denk gelirse.

betyy16 hepsiburada da sürekli indirime giriyor takip edebilirsiniz ben aldım ve beğendim

betyy16 Ben hiç gidip satın almadım ama oradan çok hediye geldi. Yıkayınca renkleri hızlı soldu bilginiz olsun. Bir de piyanolu halı aldı oradan arkadaşım, sürekli çıkıyor piyanosu. Civilden gelen hiçbir şeyi beğenmedim açıkçası. E bebek yine daha iyi.

Kıyafet olarak lcw, H&M, kitikate varken tercih etmem

betyy16 kalıpları küçük ve bence kalitesi de iyi değil bikaç çıtlçıtlı badi ve pijama aldım daha doğum yapmadım ama yıkandığı gibi sertleşti ve saldı giymeden..

betyy16 Ben en çok e bebektrn alıyorum tabi civilden lcw den de alıyorum henüz bebeğim doğmadı fakat yıkayim utuluyorum her hangi bir sıkıntısı yok güzel yumuşak kumaslilari seçerseniz sıkıntı olmaz

Teşekkür ederim herkese 🥰