• Doğum
  • Hemşireye verilecek kıyafet ?

Kızlar ben isimli hastane çıkışı yaptırdım yastığı battaniyesi ilk doğar doğmaz hemşireye onları mı vermeliyim ? Bi kaç reels de izledim önce normal bi takım veriyorlar sonra isimliyi giydiriyorlar siz nasıl yapacaksınız

sarikiz1 genelde bagzi doktorlar doğduğu an silmiyorlar O yüzden Normal kıyafet vermistm ben Sonra bebeği elimize aldigimzda güzelce sildik Öyle giydirdik

Bende isimli hastane çıkışı seti yaptırdım 11 parça. Onu koydum içine de bebek bezi koydum öyle vereceğim

sarikiz1 ayy ben ilk kızımda o hatayı yaptım en güzel takımını verdim bebekleri yıkamjyorlar malum güzelde silmemişler güzelim takımları kan oldu battı hep içim gitmişti şimdi 2.ye hamileyim kızımdan kalma unisex takımlardan vericemodaya gelince güzelce giydircem😊

sarikiz1 bende çok güzel bir takım aldım onu vericektim ama etrafımdan sordum bi kaç kişiye yenidoğunca hemen bebeği sildiriyorlar üstten sonra giydiriyorlar ve 1-2 saat sonra üstünü değiştirin diye tembihlemişler nemli ıslak oluyormuş hasta olmasın diye yani birde kanlı vs olabiliyormuş bende o güzel takımı çıkarttım günlük normal beyaz set almıştım onu koydum diğer pembeli takımı hastaneden eve geçerken giydiricem 😌☺️

sarikiz1 benim kızıma 2 takım giydirmislerdi ben yokken gelip almışlar. 1 tane düz beyaz al iclik gibi birde üstüne versen battaniye falan yeterli

sarikiz1 Ben düz beyaz hastane çıkışı aldım bambulu falan yazıyordu hemşireye onu vereceğim odaya geldikten sonra da kendim beğendiğim takımı giydireceğim bi hemşire yakınımız var enfeksiyon riskine karşı düz renk al pamuklu bambulu falan al daha iyi olur ilk giymesi için dedi bende onu dinledim ☺️

Bende isimli hastane çıkışı koymuştum,birazdan kalkıp değiştiricem 😂

sarikiz1 bende normal bi takım koymuştum az önce bende bunu düşünüyordum isimli takım geri koysam diye tecrübeliyimde ilk oğlumda normal bi takım vermiştim dedikleri gibi hep kan lekesi olmuştu halada o takımını saklarım o kan lekesi çıkmadı koyduğum gibi kalsın en iyisi kendime gelince değiştiririm

sarikiz1 ben isimli takımı vericem ama benim aldığım takım 11 Li isimli alt üst takım birde isimli tulum var isimli tulumu normal yedek kıyafetlerin içine koydum hemşireye verilecek olan isimli alt üst takım kirlense bile isimli tulumunu giydiririm diye düşünüyorum

_ozlmm bende düz pamuklu aldım onu koyayım bari ilk çıktığı zaman onu giydirsinler sonra isimli olanı giydireyim valla fistolu özel yaptırdım hatıra saklamak için leke olmasını da istemem yani 🥲

sarikiz1 Ben de en güzel hastane çıkışını ayarlamıştım gidip normal bir şey koyayım o zaman ya kirlenecekse yazık

sarikiz1 İsimli hastane çıkışını hemen vermeyin normal takım verin çünkü kirlenme durumu oluyor ilk normal 5 li hastane çıkışı giydirsinler odaya geçince siz giydirirsiniz bende ilk gebelikte direk isimli olanı verdim ama kirlenmişti kan olmuştu