• Beslenme Gebelik
  • 22.haftadan sonra kilo verme ya da koruma ve sağlıklı beslenme

Kızlar selam 22 haftalık hamileyim dün detaylı ultrasona girdim suyum, bebeğin gelişimi vs her sey normal. Şeker yüklemesi daha yapılmadı ama bugüne dek 9 kilo civarı aldım, doktor çok fazla olduğunu söyledi ve acilen şekeri karbonhidratı kes dedi. Zaten ben de kiloma üzülmeye baslamıstım. Çok yemediğim halde aşırı hızlı kg alıyorum

Şuan 80 kiloyum benim gibi olup bu saatten sonra dikkatli beslenerek yağdan kilo veren ya da daha fazla kg almadan doğuma giden var mı? 🥲🥲🥲

boraninannesi_ veremeseniz bile korursunuz kilonuzu. Ekmek yemeyin demgeli beslenin sebze agırlıklı mesela böylelikle son zamanlarda alınacak olan kiloları da geciktirmiş olursunuz. Ben 60-61 le kaldım hamile şuan 20+3 58-59kiloyum. Ekstra iştahım açılmadı normal beslenmeme devam ediyorum 🤗

Bguzeel ah ne güzel ne kadar güzel gidiyosunuzz masallah🦋🦋 evet ekmeği kestim bakalım nasıl olacak🙈🙈

muallimehnm valla ekstra bişey yapmadık ilk gebeliğimde de 56 ile hamile kalıp 61 kilo ile doğuma girmiştim. Hiç bi zaman ekstra iştahımda açılma olmadı. Bide tatlı yemedim pek. Onun yerine daha çok meyve va tükettim. Doğumdan sonra 52-53lere düşmeme ragmen emzirme dönemi aşırı tatlı isteği olmuş 60a kadar çıkmıştım🤯🤣 ikinci gebeliğimi de bu kiloda öğrendim zaten. Neyseki 5 ay geçmesine ragmen almadım. Bünye meselesi birazda sanırım🤔

Bguzeel kesinlikle biraz da bünye meselesi, ben hayatm boyunca hep kiloluydum tam zayıfladım derken böyle oldu😁