Dün değerlendirmiştik bugün de pik olmuş gibi anlayamadım sizce pik mi

dmlrm pik olmuş gibi duruyor bugün de değerlendirin eşinizde sperm sorunu yoksa havuç tüketin inşallah yarın çatlama olur döllenme gerçekleşir

dmlrm burda pik olmuş ☺️ dünü değerlendirdiyseniz bugünü boş geçebilirsiniz, genelde ertesi günde böyle pik çıkıyor, daha sonra silikleşiyor, ben artık vücudumu tanıdığım için pik olmaya başlayacağını hissettiğimde bir gün öncesini değerlendiriyordum, böyle pik çıkınca bekliyordum, ertesi gün pik çıktığında o günüde değerlendiriyordum ☺️ sonra ki silik çıkan günüde 12-24 saat içerisinde değerlendirme şansınız oluyor, 1 dolu 1 boş şeklinde değerlendiriyordum, sizede fikir olur 🥰

_Mother_ inşallah teşekkür ederim 🥰 bi sorun var mı yok mu bilmiyorum ama değerlendiririz

minnosbirkiz 🥰 biz de aslında 1 boş 1 dolu yaptık ama dün değerlendirince bugün de yumurtlama gördüm emin olamadım değerlendirmeye 🤷‍♀️ yarın silikleşirse peki kaçırmış mi olurum

dmlrm yok yok korkmayın kaçırmazsınız, mesela yarın silik gördünüz diyelim, onu 24 saat içerisinde değerlendirme şansınız oluyor, illa silik görür görmez birliktelik olmak zorunda değil 🥰 spermler 4-5 güne kadar yaşıyor, bizzat denendi onaylandı 😁

minnosbirkiz oh teşekkür ederim cevabınız için içim rahatladı 🥰 inşallah bu ay olur 5.ay oldu 🥰🌸

dmlrm sağlıcakla nasip olsun inşallah 😍 ben hep bu yöntemle 3 defa hamile kaldım, artık arkadaşlarımında ovulasyon takibini yapıyordum 😂 bence herkes tek hatayı çatlama gününde yapıyor, silik görür görmez peş peşe değerlendiriyorlar, sperm sorunu olmayanlarda belki sıkıntı olmaz ama peş peşe deneyince sperm kalitesi bi tık düşüyor

minnosbirkiz amin inşallah 🥰🌸 haklısınız biz bilmeden gecen ay üst üste değerlendirmiştik ama olmadı belki de bu yüzden 🥰