• Öneri
  • DEPEND KİLOT GİYEN VAR MI ?

Doğumdan sonra kanamaniz çok oldu mu yedek pijama koydum hastane çantasına depend kilot işe yarar mı kirlensin istemiyorum üzerim

Peeriii bence al ben rahat ettim ama bğyğk beden al. Ben popom sanki çok küçük gibi m almışım sıktı eşim l aldı geldi dünyalar varmış oldum

Peeriii evet yarıyor mutlaka alın bir paket. Hatta benim evde suyum geldi evde giydim o olmasa mahvolurdum

Peeriii
    İlk ameliyat da depend giydim l beden çok rahat ettim ikinci de daha zayıftım l aldım rahat edemedim hasta bezi kullandım.

Teşekkür ederim hanımlar günül rahatlıyla alabilirim 😍

Peeriii ben kullandım ilk doğumumda sezeryan oldum cok rahat oluyor cnm tasirma vs yapmiyor zaten

Peeriii ben giydim iki oğlumda da doğumdan sonra 3 haftaya yine doğumum var yine giymeyi düşünüyorum 2 3 gün giyiliyor genelde 🥰

Peeriii bana bugün doktorum depend değilde hasta bezi koy çantana o daha rahat sezaryen de dedi. Bende canbebenin kilot şeklindeki hasta bezinden aldım. İlk doğumumda zayıf olmama rağmen m beden almıştım hiç rahat edemedim. Büyük beden alacaktım ama doktorum diyince vazgeçtim.

eceyc314 hadii yaş bende büyük Alaçam ama inşalah çok bol olmaz bu seferde herkes büyük alın diyo peki emiciligi iyi miydi

Peeriii kotex in kilot pedini kullanmıştım çok güzel çok rahattı eminim depend de rahattır, ameliyat olduğum zaman lohusa pedini kullandım o çok kötüydü sürekli popomun arasına pamukçuklar toplanmıştı pedin içinden ama 😀

Peeriii depend iyiydi evet. O zaman depend beni rahatsız edince hasta bezi vermişlerdi oda hemen hemen aynıydı. Sadece giyip çıkarırken komple çıkarman gerekiyor. Kanamam fazla olmasına rağmen Öyle bulaşma falan olmadı bende hiç. Ben lohusa pedide aldım ne olur ne olmaz. Bir iki gün sonra onu kullanırım dedim.

Peeriii yarar hemde nasıl yarar benim kanamam çok olmustu iyi ki aldım ped asla kurtarmazdı şimdi yine aldım bavula koyacagım mutlaka onu

Peeriii evet çok işe yarıyor. 1 paket kesin bitiyor. Ben bir paket daha alırım sanırım. Çünkü çok rahat