Doğumdan sonra kanamaniz çok oldu mu yedek pijama koydum hastane çantasına depend kilot işe yarar mı kirlensin istemiyorum üzerim
DEPEND KİLOT GİYEN VAR MI ?
- Düzenlendi
Peeriii aşağıda paylaştığım linkdeki ürünü alayım diye soruyorsun, değil mi? Ebebekte naylon şeklinde depend de var da o yüzden sordum. [https://www.depend.com.tr/urunler/kadin/emici-kulot]
Peeriii
İlk ameliyat da depend giydim l beden çok rahat ettim ikinci de daha zayıftım l aldım rahat edemedim hasta bezi kullandım.
Kesinlikle tavsiye ederim.
Peeriii çok üşe yarıyor
Teşekkür ederim hanımlar günül rahatlıyla alabilirim 😍
Peeriii ben kullandım ilk doğumumda sezeryan oldum cok rahat oluyor cnm tasirma vs yapmiyor zaten
Peeriii depend iyiydi evet. O zaman depend beni rahatsız edince hasta bezi vermişlerdi oda hemen hemen aynıydı. Sadece giyip çıkarırken komple çıkarman gerekiyor. Kanamam fazla olmasına rağmen Öyle bulaşma falan olmadı bende hiç. Ben lohusa pedide aldım ne olur ne olmaz. Bir iki gün sonra onu kullanırım dedim.
Peeriii yarar hemde nasıl yarar benim kanamam çok olmustu iyi ki aldım ped asla kurtarmazdı şimdi yine aldım bavula koyacagım mutlaka onu
Peeriii yarar rahatta edersin al bence
Peeriii evet çok işe yarıyor. 1 paket kesin bitiyor. Ben bir paket daha alırım sanırım. Çünkü çok rahat