Esraalihan 5+6 günlük hamileyim bugün doktorum rahimde kanama alanı var dedi Ama henüz vajinal kanamam olmadı düşük olur mu ne yaparsam korurum bebeğimi
minnosbirkiz Esraalihan progestan fitil verdiler mi acaba, birde kalçadan iğne veriyorlar, düzenli kullanımda geçiyor, ayağınızın altına yastık koyup bol bol dinlenin 🌸
Berfinnn35 Esraalihan benim de aynı şekilde 5+3 de rahimde kanama alanı olduğunu öğrendik bugün 6+4 şuana kadar bi kanamam olmadı inşallah da olmaz fitil kullanıyorum dinleniyorum evdeyim ama çok fazla hareketlerimi kısıtlamadım yarın kontrolüm var umarım düzelmiştir
seymanuryldrm Tuvalet yemek dışında yerinizden kalkmayın uzanın Protestan vermiş olması lazım vajinal kullanın daha etkili olur Rabbim şifa versin 🤲🏼🌸 Yüksek yerlere uzanmayin..
Esraalihan seymanuryldrm Allah razı olsun progestan verildi ama bana fitil denmedi üstünde ağız yolu yada hazne diyor doktorum bana sadece bu ilaçları alıp kullan dedi
Hkk61 Esraalihan merhaba doktorunuz net bilgilendirmemiş bende aynı durumdayım ve fitil olarak alıyorum daha etkili o şekil de vajinal yoldan fitil olarak alın 🌸
seymanuryldrm Esraalihan sizden de razı olsun 🤲🏼🌸o ilaç hem ağız yoldan hem vajinal olarak alınabilir siz vajinal kullanın daha etkili vajinal ☺️
Hkk61 Esraalihan evet malesef ben ilk hamileliğimdede kullandım ve ilk olarak ağızdan aldım bende fazlaca yan etki gösterdi o yüzden vajinal yoldan almaya devam ettim
Hkk61 Esraalihan sizinle uygulama olarak aynı gündeyiz 5+6 ve bende cumartesi günü leke ve dün akşam kanama olarak başladı şuanda kahverengi leke olarak devam ediyor.
Esraalihan Hkk61 ilk hamileliğiniz de düşük sıkıntısı ilaç kullandıktan sonra normale döndü mü benim ilk hamileliğim de böyle birşey yaşamadım oğlum gayet sağlıklı sorunsuz bir şekilde doğurdum bilmediğim için burdan sizlerle paylaşmak istedim
Esraalihan Hkk61 Benim bugün ultrasonda 5+6 gün olduğu söylendi benim kanamam lekelerim yok sadece rahim de bir kanama göründü dikkat et dedi doktor sizin de mi ilk benim gibiydi
Esraalihan Hkk61 İnşallah hiç birşey olmaz bebeğinize bazı hamileliklerde böyle kanamalar lekeler normal görülüyor
Bsny6 Berfinnn35 merhaba aradan zaman geçmiş ama doktora gittiğiniz zaman kanama alanınız gesmiymiydi bende aynı durumdayim suan
Esraalihan Bebeqimm Merhaba benim de aynı öyle inşallah sizin gibi ben de sorun yaşamam Allah size bağışlasın bebeğinizi