Banada 12+4 kıza benziyor dedi ama net degil alışveriş yapma dedi hafta sonu kontrole gitcem bakalım
12. Haftada cinsiyet kız diyip değişen oldu mu?
Lavin_26gul 12 de kız dedi 15 te gittim göstermedi ama kıza benziyor sen yine de hemen pembe pembe şeyler alma detaylıyı bekle dedi kesinleşti ordada kız 😂
Benim 15 de kız dedi detaylı da erkek olduğunu öğrendik 😄
Lavin_26gul doktorunuz nasıl emin konuştu ki acaba 12. Hafta çok çok erken bir zaman yanılma payı çok yüksek
Lavin_26gul iki tane oğlum vardı üçüncüde kız dedi hatta 16 haftaliktik daha sonraki kontrolumde erkek olduğunu söyledi üç tane oğlum oldu şimdi yeniden hamileyim ve yine kız dedi korkuyorum yine değişir diye bitanede kızım olwun çok isterim tabi🥰🤲
Lavin_26gul erkenden kız denilen cinsiyet değişebiliyor cok duydum
Lavin_26gul ilkinde 13 haftalıkken kız dediler kız doğdu 😊 şimdi 18 haftalık kız dediler bakalım ne olacak
Lavin_26gul 12 haftada erkek dedi 16 da kız 🤷♀️
Lavin_26gul oldu ben:) ilk gebeliğimde 12. Haftada erkek dedi, bende nette araştırdimıştım erkek deyince değişme ihtimali pek olmuyor özel bölgesini gördükleri için erkek diyorlar yanılma payı az oluyor yazıyordu. Ama sonra 15-16 haftalarda kız dedi aynı gün detaylıya gitmiştim orda da kız olduğu netleşmişti kızım oldu:)
Lavin_26gul valla benim 16+5de yüzde yüz kız dedi ama hala güvenmiyorum😁 hemen bağlanmayın bence bu fikre.
Lavin_26gul benimde 3 kızım var 4.ye hamileyim bende erkek olsun istiyordum tabi önce saglıklı olsun tabi bende 12 haftalıkken gittim normalde devlete gidiyorum devlet gec söyledigi için özele gittim ultrasyonda baktı kız dedi bende bacak arasındaki cıkıntıyı gördüm orada dedim hayır kız degil erkek doktorda hayır kız dedi bende dedim bacak arasında cıkıntı var görmüyormusun dedim baktı iyice o cıkıntı erkek cıkıntısı degil dedi bende inatlaştım bende anlıyorum ulrasyondan ve o cıkıntı erkek cıkıntısı dedim doktorda eşime malesef annemizin duymak istedigi gibi erkek diyemiyorum cünkü kız dedi 15 haftalıkken devlete gittigimde sordum doktoruma cinsiyetini doktorumda bacak arasına baktı ve erkek dedi banada gösterdi bende gördüm yine aynı cıkıntıyı ondan sonra farklı devlet hastanelerine gidip oralarda da sordum onların hepside erkek dedi pipisini fotografınıda cekip verdiler 😅😅
Aysesenaa baya süpriz olmuştur😄
Afesfi siz baya anlıyormuşsunuz helal olsun😄 sağlıkla alın kucağınıza inşallah ❤️
Caglab yaa dimi bide henüz 12. Hafta eşimde kabullen diyo bilemedim😄
- Haftada kıza benzettim demişti bana 13te erkek olduğunu öğrendik 🫠
Serife1402 evet bende çok şaşırdım direk kız dedi bide Çin takvimi iki kızımda da tuttu bunda erkek çıktı ondan galiba baya ümitlendim😄
emel16 maşallah sağlıkla alın kucağınıza demekki yanılmalar olabiliyor 😄
Booksandcats sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🙏
Afesfi Allah anali babali büyütsün benimde 3 kizim var be 4.hamileligim henuz cinsiyeti ogrenemedim acaba 4 gebeliginizde farklimiydi hamileliginiz
Lavin_26gul amin canım şimdi 35 haftalık olduk şükür az kaldı ama dedim eşime ben o doktorum yanına götür bu pipi fotografını gösterim de görsün dedim ben o an en cok eşime üzüldüm belli etmemeye calıştı cok üzüldü moralı bozuldu kac gün dogru düzgün yemek bile yemedi cünkü benim eşim rüyasında da erkek bebek görmüştü bende erkek oldugunu ögrendigim gün dedim eşime oglumuza senin adını verecem eşimin adı mehmet yanınada alparslan koyduk şimdi mehmet alparslanımızı bekliyoruz sabırsızlıkla🥲🥲