Adete 5 gün kala idrar testşm pozitif cıktı cok sevşndim ilk cocugumu da adete 4 gün kala öğrenmiştim ama dün yani adete 3 gün kala kan verdim sonuö 0.20 cıktı 2nci istiyoruz sizce gel döllenme olabilir mi neden idrarda pozitif çıktı kanda negatif cıktı🥺
Yardım kızlar bilen yazabilirmi
Adete 3 gün kala idrar pozitif kan 0.20🥺
Nurum0660 kan en net sonuçtur,kan da olmadan idrara geçmez.
Ama adetinizin geçmesini bekleyin doktorlar bile adetten 1 hafta sonra yapın diyorlar acele etmeyin inşallah vardır
Asyarslan60
İnşallah teşekkür ederim
Nurum0660 testin fotosu var mı
Asyarslan60
Evet var canım
Asyarslan60 silik şekilde çıktı ilk gebeliğimde de böyle cıkmıstı o yüzden sevinmiştim
Mrszeyna
Büyük ihtimal yanıldı inşallah değildir evet tattım rabbim olmayanlara nasip etsin inşallah ama insan istiyor bir tane daha🥺
Arasmom_
İnşallah pozitif görürüz
Arasmom_ ben 11 yıllık evliyim ilk cocugum 5 yıl sonra oldu suan 6 yasında
O kadar iyi anlıyorum ki sizi hep bir umut hep hüzün oluyordu tedavi gördüm olmadı ilk cocugum tedavıden 3 ay sonra kendiliğinden oldu şimdi 2nci istiyoruz inşallah rabbim aratmaz hayırlısıyla nasip eder Allah’ım olmayanlara nasip etsin tabi öncelikle 🥺🤲
Nurum0660 amiin amin inşAllah
Maşallah evladınız var Allah ömrünü sağlıklı bereketli kılsın acısını göstermesin kardeş özlemi çektirmesin
Nasip yiyecek ekmeği varmış. İmtihanımız bu sanırım
Hiçbir zaman isyan etmedim belkide zamanında cahilce edilmişim bi cümlemin bedelini ödüyorum
Belki kendiliğinden olsaydı çocuğumuzun kıymetini bilmeyecektik , belkide anne baba olmaya henüz eşimle layık değilimdir. Karmaşık şeyler hissediyorum ama anne olma hissini yaşamayacağım gibi de geliyor
Arasmom_
Hiç bir zaman öyle düşünme doktor bana yumurtlama bozukluğu olduğu için senin tedavisiz cocugum olmz demişti tedaviyi bırakmıstım cok yorulmuştum 3 ay sonra Küçük meleğim oldu suan 6 yasında ablası rabbim hazinesi çok büyük yeterli ol desin vakti zamanı vardır elhamdülillah bir tane evladım var rabbim canı gönülden dua ediyorum anne baba olma hayali kuran herkese nasip etsin yabrunada kardeş nasip etsin inşallah
Meryem suresi ni bol bol oku faydasını görürsün inşallah 🤲🤲🤲🤲🤲