Kızlar İZMİTTE İYİ BİR KADIN DOĞUM UZMANI ÖNERİRMİSİNİZZZ?
İzmit kadın doğum ..?
Hatice4136 özel devlet?
Cimenn1223 fark etmez iyi olsunda💕
Hatice4136 şehir Hastanesi Mustafa Göktan çok naif cok ilgili bir doktor gölcük medar da Ahmet Coşkan var 2. Hamileligim ilkinde de ona gitmiştim ck guzel ilgileniyor wp üzerinden yazinca hemen dönüş sagliyor bekletmiyor
Atakent cihan hastanesi Betül Nalbant çok memnunum ilgili ve çok güler yüzlü bir hekim🫶🏻
Gerçekten iyi bir doktor arayışındaysan Gölcük Medar Prof. Dr. İzzet Şahin şiddetle tavsiye ederim üstüne alanında Dr tanımam 👌🏻
Bhrmolo detaylıda yapıyor ikili tarama testi de yapıyor tedbir amaçlı 19 haftamda serklaj oldum serklajımı da kendisi yaptı
herşeyimle birebir ilgilendi gerçekten çok iyi bir doktor aklında soru işareti kalmıyor
Bhrmolo canım ilkinde yanlış hatırlamıyorsam sadece ultrason resmi vermişti 7-8 tane ikinci detaylı da CD vermişti ilk detaylı ya 2175 lira ödedim sanırım ikinciye 2700 küsür ödedim şuan ne kadar olmuştur bilmiyorum geçen hafta kontrole gittiğimde muayene ücretlerine vs herşeye zam gelmişti. İyi bir doktor arıyorsan İzzet hocayı tek geçerim her konuda ilgili alakalı
Bhrmolo yaaa iyi yine çok fazla zam gelmemiş