• Öneri
  • 182 randevu onay sistemi acil bilgi

Kızlar benim yarın hastane randevum var ama randevunuz onay gerektirmemektedir diyor nasıl onaylayacağım bilen var mı randevumu iptal olmasın hafta önceden almıştım

ekimannesi_ sms olarak gelen linke tıklayın zaten soruyor direkt geleceğim secenegine tiklamaniz yeterli

ekimannesi_ randevuyu ayın 13 den önce almışsınız büyük ihtimalle o yüzden gerektirmemektedir yazıyor bugün benim de randevum var dün arayıp sordum bu şekilde söylediler onay gerekmiyor direk gidebilirsiniz

Smste gelmedi ki anlamadım bende niye öyle oldu inşallah iptal olmaz

Aynısı bende de çıkmıştı hastaneye gittiğimde girişteki danışmana onaylattim ve doktorumun sisteminde ismim göründü mhrs üzerinden herhangi bir şey yapmadım

ekimannesi_ şaşırdım yani.. ama onay gerektirmiyor diyorsa sıkıntı olmayacağını düşünüyorum gene de 182 yi arayıp teyit edebilirsiniz sorun yaşamamak adına

@ekimannesi_ aynı durum bende dün 282 yo aradım hastanede numara gozukmuyo numarayı onaylayın dedi randevu alamadum nasıl yapicam anlamadim

Çok sağolun ama 182 aranmıyor arama başarısız oldu diyor şansa artık umarım iptal olmaz 😂

ekimannesi_ saat 10 da yeni randevular açıldığı için bu saatlerde hat düşmesi zaman alabilir öğlen ve sonrası için aramanı öneririm 😀