Kizlar özel hastane takipli olanlar uzmanlar mi daha iyi Atakent mi detaylı ultrason için
Bugün aradım fiyat ogrendimde iki hastanenin
Atakent 3.700
Uzmanlar 2000 dedi
Siz hangisine gittiniz memnun kaldiniz yada kalmadınız bilgilendirirmisiniz ?
Ve doktor seçeneği var mı yoksa 1 tane tek mi doktor var bu bölümde

Bu Yalova etiketi altında ne zamn soru sorsam kimse cevap vermiyo yalovalilar özel hastane takiplileri kimse yokmu

BirAskMasali1323 Yalova minnacık bir şehir olduğu için burda sayımız çok az 😂
    Hangi doktorda takiplisiniz normalde, ben uzmanlarda filiz hanım takipliydim , detaylıyida uzmanlarda yaptırdım bir doktor vardı sadece oda haftanın bir günü geliyordu perinatoloji uzmanı . Onlardan memnun kalmıştım. Ama doğum yaptığım gün hastanenin bana yaşattıklarından dolayı asla asla önermiyorum orda doğum yapmayı uzak durun derim igrec bi hastane yönetimi var. Filiz hanım orada olmasa adımımı atmazdım uzmanlara

BabyAta
      Evet nerdeyse Yalova için 10 tane forum acmisimdir nadiren cevap veriliyo bazıları cevapsız kalmış sinir oluyorum😂normalde ana sayfada dert dinlemek için milyonlarca kişi seferber oluyo hastane için bilgi almak istiyorum kimse ortada yok😂😂sanırım biz yanlış uygulamaya gelmişiz burası müge anlı programı gibi derdi olan kosuyo herkeste yetisiyo asıl amaç olan gebelik sorunları hastane bilgileri yanıtsız kaliyo😅
      Simdi geleyim asıl mevzuya evet duydum uzmanlar iyi değil diye ama detaylı ultrasondaki doktor ilgisi nasıldı mesela 45 dk 1 saat boyunca detaylı inceledi mi her detayinda bilgi verdimi onu ogrenmek istiyorum bu arada teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için..yok ben devlet takipliyim doktorumda Mesude salise Koldaş ve Enise şeker onlarla takipliyim detayliyi özelde yapicam

BirAskMasali1323 kesinlikle burası biraz kaos seviyor kaynana elti görümce olaylarında sohbet bitmez 😂😂 doktor iyiydi konuşkandi, detaylı tum organlara baktı ama öyle yarım saatlik bir işlem aslında yani bebeğin pozisyonu uygunsa bir saat falan gereksiz uzun. Bizim ki önünü dönmedi kalbine bakadı beni dışarı gönderdi kahve iç çikolata ye gel dedi. Sonra tekrar baktı gördü. Çok şükür bir sorun çıkmadı. Detaylıda amac organların ölçümünu yapmak tek tek hepsini yaptı, zaten biz baktığımızda bir şey anlamıyoruz sadece renkli olarak görüntü yakalayabilirse yüzünü şanslısınız biz yakalamadık kolu hep yanağindaydi 😂

BabyAta
          Kesinlikle ya en iyisi cevap versinler diye derdimizi uzun uzun anlatıp en sonunada gebelikle ilgili hastaneyle ilgili sorunumuzu yazalım anca belki öyle cevap verirler😂😂Çok şükür sağlıkla sihhatle bebisinizi kucağınıza alırsınız inşallah 🥰bizim bebiste rahatına düşkün her ultrasona gittiğimde tatildeymiste beni rahatsız etmeyin modunda hiç istifini bozmuyo😂eşim diyo bebişimiz şimdiden belli sana çekmiş rahatına düşkün 😅evde hareketliler bı babalar elini koyunca karnımiza bide doktora gidince çok uslu olacakları tutuyo nedense
          Bebeğimiz kız ise diycem annecim güzel güzel pozlar ver yoksa ileride fotolarına bakıp bakıp ayy rezil felaket cikmisim dememen için güzel pozlarını bekliyoruz😂😂neyse şaka Maka bı yana sağlıklı haberler almak dileğiyle..çok teşekkür ederim tekrardan aydınlattığınız ve hoş sohbetimiz için 🥰💕