Fatma_yzts SrpYlmz bana kahvaltı da ekmek yazmıştı 4 dilim ama ben şeker ilacı kullanmıyorum diyet önerdi yanı diyet listesi ilede tok oluyorum hep
SrpYlmz Fatma_yzts bende henüz kullanmıyorum ama sürekli açım bu listeyle aç kalmamak mümkün değil degistiricem diyetisyeni
SrpYlmz Zynp12 bende öyle düşünüyorum canım teşekkür ederim 🫶 Rabbim herkese sağlıklı sihhatli evlatlar nasip eylesin
Fatma_yzts SrpYlmz belli bir kalorının üstünde olması lazım zaten benim yanlış hatırlamıyorsam 2500 üstü idi
SrpYlmz Yusbus sende benim gibi bence dün akşam üstü dondurma yedim ben hamileliğim.boyinca dondurma ve erik yiyen biriyim dondurmayı kesmiştim kaç gündür dün yedim sonra ölçtüm 84 mu ne çıktı yemek yedim ölçtüm 166 çıktı
cLearQueen Gzdeaziz genel olarak yüksek cıkınca uyku basması agizda kuruluk aşırı su icme istegi icten yanma gibi hisler olur
Yusbus Gzdeaziz evet olmaz mı her yerimden şapır şapır ter akıyor sanki duştan yeni çıkmışım gibi oluyor aşırı ateş basıyor baş dönmesi ellerimde uyuşukluk oluyor
SrpYlmz Busestl insan aç kalinca şekeri düşmez mi nasıl yukseliyor ki bide açlık şekeri için de bişi uyguluyorlar mi
Gzdeaziz Benim sabahları yüksek çıkıyor akşam normal çıkıyor sanırım tam buğday ekmeğinden bugün yulaf unu aldım ekmek yaptım kendime bakalım yarın ona başlayacağım umarım yükseltmez o da
SrpYlmz Eslemasya kendi kendime yapıyorum diyeti üç gündür yani listeyi yapmiyorum ama üç ans ogun üç ara ogun porsiyons dikkat ederek yaptım bugün dahiliyeye gittim çok şükür güzel şekerin dedi insuline gerek yok diyetle böle devam et dedi yani kendime diyetisyenlik yapiyorum resmen 🫠