SrpYlmz Fatma_yzts tamam çok teşekkür ederim zaten bana ekmek yazmadı ki diyetisyen günde toplam iki dilim kepek ekmek yazmış o da bı parmak boyutunda zaten bı işe yaramıyor hep aç geziyorim
Fatma_yzts SrpYlmz bana kahvaltı da ekmek yazmıştı 4 dilim ama ben şeker ilacı kullanmıyorum diyet önerdi yanı diyet listesi ilede tok oluyorum hep
Pinaryyy Zuluf_03 Migrosta var geçen bimde de gördüm yarı fiyat farkı var sanırım biraz farklı onu da yeni aldım deneyeceğim
SrpYlmz Pinaryyy banada günde iki tane kepek ekmek yazmış baş parmak kadar zaten boyutu ve hiç bir işe yaramıyor wasa ekmek nedir nerden buluyorsun
Pinaryyy SrpYlmz Migrosta satılıyor geçen bimde de ilk kez gördüm yarı fiyat farkında daha uygundu ambalaj üzerinde ufak farklılık vardı onu yeni aldım onu da deneyeceğim
Ciwan-76 SrpYlmz ama doktor takip ediyor sürekli, diyete devam et dedi. Bebek de önde gidiyordu iki hafta, şimdi kendi haftasına denk gidiyor sadece beş gün falan önde oluyor bazı ölçümlerde.
SrpYlmz ayanarta1 mesela sizinde ogunlerde üc , dört yemek kaşığı mi yaziyor öle mi yiyorsunuz ya benim öyle asla yetmiyor üç kaşık nedir
ayanarta1 SrpYlmz yok bende o kadar değil mesela öğlen 8 kaşık sebze üç köfte çorba ama akşam senza azalıyor açıkçası ben hem sebze hem et tavuk aynı anda yemedim için miktarını biraz artırıyorum
SrpYlmz Eslemasya ya ben resim yükle kısmına girdim üyelik istedi yaptım resmi yüklüyor ama mutlu resim denen uygulama kendi ekranına yukluyor buraya nasıl aticm ki
SrpYlmz Zynp12 tesekkur ederim zaten bende ekmek yok o çok zorluyor günde toplam iki dilim kepek ekmeği o da baş parmak kadar boyu var yesende bir yemessnde
Kirmizibalikk Gzdeaziz açlık yüksek çıkıyor 93 çıktı sabah ölçtüm ama değişiyor anlamadım. İlk gebeliğimde de çıkmıştı ama bilemiyorum şeker ölçüm cihazı mı sıkıntılı anlamadım. Bebeğin kilosu normal ama ben fazla kilo alıyorum. Bir de sinirli halimin de şekerden olabileceğini düşünüyorum 25. Haftadayım
Eslemasya Kirmizibalikk benimde öyleydi bu ikinci diyetim değer diyetle düzelemedik 3 saatten fazla aç kalmayın aç kaldıkça yükseliyor
SrpYlmz Eslemasya https://mutluresim.com/image/z28ZwE oldu teşekkür ederim benim üç gundur uyguladogim ve asla doymadigim listem
Kirmizibalikk Eslemasya ben zaten anlamadım bugün kan verdim tekrar 3 aylık şeker ortalamasına da bakılacak. Hemşire yemek ye 1 saat ve 2 saat sonra bak dedi. Önce 93 çıktı 10 dk sonra 81 oldu kahvaltı yaptım hatta şekerli bir Türk kahvesi ve yanına bir gofret yedim yani en fazla kaç olacak diye. 1 saat sonra 110 çıktı 2 saat sonra 80 çıktı. Şeker ölçüm cihazının çubukları bitti yanlış mı ölçüyor diye bakmaktan. Tekrar alacağım bakalım takip edeceğim.
Twinsmom16 SrpYlmz SrpYlmz bu listeyi size kim hazırladı kalori çok düşük gebelik olduğunu biliyor dmi
Zynp12 SrpYlmz ay canım senin listene baktimda çok az değil mi 1 dilim ekmek cokmu yusek sekerlerin ki benimde yüksek ama 2 3 dilim ekmek yazmış Dr kg ma göre yazıldı benim ama gebelikte de herşeyden alman lazım mesela bı çorba yok sebze yemekleri az bana en az 6 kaşık yazmış
Mercanbirce Diyetisyenim…doğru olan listelerinizi birbirinizle paylaşmamanızdır çünkü liste kişiye ve hastalığa göre düzenlenir şeker düşürmek yerine bu yolla artıradabilirsiniz.
Buszul Gzdeaziz direk yulaf unu da alabilirsiniz ya da yulafı robotta çekip un haline de getirip kullanabilirsiniz